VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUTLULUKLARIN EN GÜZELİ...

4 Aralık 2014

Bolu’da 21 yaşındaki genç kız, ailesinin engelli olduğu için karşı çıkmasına rağmen 11 yıl önce ...

Bolu’da 21 yaşındaki genç kız, ailesinin engelli olduğu için karşı çıkmasına rağmen 11 yıl önce geçirdiği trafik kazasından sonra tekerlekli sandalyeye mahkum olan Selçuk Sezer (32) ile dünya evine girdi. 

 Ak Parti Bolu Sosyal İşler Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle gece düzenlendi. Geceye Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yanı sıra Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Sakatlar Derneği Başkanı Hümeyra Çilkara Durkut ve davetliler katıldı. Engelliler anısına düzenlenen gecede bir de nikah kıyıldı. 9 yıl önce bir trafik kazası geçiren Selçuk Sezer, o kazadan sonra tekerlekli arabaya mahkum oldu. Hastanede bir arkadaşını ziyarete gittiğinde Özlem Karaöz ile tanıştı. İkili arasındaki arkadaşlık aşka dönüşünce çiftler evlenmeye karar verdi. Ancak Özlem Karaöz’ün ailesi, engelli olduğu gerekçesiyle kızlarının Selçuk Sezer’le evlenmesine karşı çıktı. Ailenin tüm itirazına rağmen genç çift ikna etmeyi başarıp nikah masasına oturdular.

HERKES ORADAYDI

Engelliler için düzenlenen gecede çiftlerin nikahı kıyıldı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz nikahı çıkarken, Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Prof. Dr. Hayri Coşkun, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Sakatlar Derneği Başkanı Hümeyra Çilkara Durkut ile işadamı Hasan Kanca ise nikah şahitliğini yaptılar.

NİKAHI BAŞKAN YILMAZ KIYDI

Özlem ve Selçuk çiftinin nikahını kıyan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bu, en anlamlı geleceğe bakış açısıdır. Engelle yaşamak, bir de engeli aşarak yaşamanın var. Allah mutluluklarını daim eylesin. Böyle bir anlamlı günde böyle bir şerefli görevi ifa ettiğim için çok mutluyum” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.