VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENCECİK BEDEN GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ...

3 Aralık 2014

Bolu Dağı’nda otomobilin kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Yakup Öztürk ...

Bolu Dağı’nda otomobilin kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Yakup Öztürk (19), gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bolu’da yaşayan nişanlısını ziyaret ettikten sonra ailesiyle yaşadığı Düzce’ye dönerken kullandığı otomobil ile Bolu Dağı Polis evi mevkiinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Yakup Öztürk için bugün öğlen cenaze töreni düzenlendi. Ak Parti Bolu İl Ar-Ge Başkanı Zekai Öztürk’ün yeğeni olan Yakup Öztürk’ün Bıçkıyanı Köyü’ndeki cenaze törenine Düzce ve Bolu’dan çok sayıda kişi katıldı. Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, beraberindeki Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen ve çok sayıdaki yönetim kurulu üyesi ile birlikte cenazeye katılarak kederli aileye baş sağlığında bulundu. Kılınan öğle ve cenaze namazının ardından, Öztürk’ün cenazesi omuzlara alınarak köy mezarlığında defnedildi.

Olayın geçmişi

D-100 Karayolu’nun Bolu Dağı kesiminde meydana geldi. Bolu’da Düzce istikametin seyreden Yakup Öztürk idaresindeki 81 ED 018 plakalı otomobil, Bolu Dağı Polisevi yakınlarında önünde seyreden Mehmet Sözkesen idaresindeki 14 DU 838 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonrası hurdaya dönen araçta sıkışan Yakup Öztürk feci şekilde can verdi. Kaynaşlı’nın Bıçkıyanı Köyü'nde yaşadığı öğrenilen Öztürk’ün cansız bedeni, olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı kaza kırım ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.