VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SÜRÜCÜLER BU KAVŞAĞA DİKKAT!

3 Aralık 2014

Bolu’da birçok kavşakta yaşana kazalar gündemdeki yerini korurken, daha önce defalarca kazaların meydana geldiği Aktaş ...

Bolu’da birçok kavşakta yaşana kazalar gündemdeki yerini korurken, daha önce defalarca kazaların meydana geldiği Aktaş Mahallesi Taşhancılar Caddesi ile Seyit Efendi Sokak’ın kesiştiği kavşakta sabah saatlerinde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı.

www.bolununsesi.com  internet sitesinin haberine göre, Geçiş üstünlüğü her ne kadar tabelalarla belirlenmiş olsa da, sürücülerin geçiş üstünlüğüne uymaması nedeniyle trafik karmaşası yaşanmaya devam eden kavşakta kazalar bitmek bilmiyor. Aktaş Mahallesi’ndeki bu kavşakta aynı şekilde kazalar olmaya devam ediyor.

SÜREKLİ KAZA YAŞANIYOR

Aktaş Mahallesi Taşhancılar Caddesi ile Seyit Efendi Sokak’ın kesiştiği kavşakta kazalar yaşanmaya devam ediyor. Daha önce Taşhancılar Caddesi’nde olan geçiş üstünlüğü, bu kavşaktan sonra yolun tek şeride sadece gidiş olarak verilmesi ile birlikte esas trafik yoğunluğu Seyit Efendi Sokak’a geçti. Ancak halen geçiş üstünlüğü Taşhancılar Caddesi’nden seyreden araçlara ait bulunuyor.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Bugün sabah 09.00’da meydana gelen kazada Taşhancılar Caddesi’nde ilerleyen 14 FB 450 plakalı otomobil ile Seyit Efendi Sokak’ta ilerleyen 34 HN 1319 plakalı otomobil kavşakta kafa kafaya çarpıştı. Kazada şans eseri hiç kimse yaralanmazken, otomobillerde maddi hasarlar meydana geldi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.