VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ'DAN BECİKOĞLU'NA 'ELİMİ ÖPSÜN' CEVABI

2 Aralık 2014

  HABER: www.boludetay.com Eren Günkaya Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,  bir televizyon kanalında kendisi hakkında, “Gelsin elimi öpsün, ...

HABER: www.boludetay.com Eren Günkaya

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,  bir televizyon kanalında kendisi hakkında, “Gelsin elimi öpsün, affederim” sözlerini sarfeden işadamı Yılmaz Becikoğlu’na sert tepki gösterdi. Yılmaz, “Belediye işleri içinde en önemlisi temizlik işleridir. Belediye her türlü pisliği temizlemek zorundadır. Yoksa şehrimiz sıkıntıya girer” dedi.

 Uzun zamandan bu yana aralarında soğuk rüzgarlar esen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve işadamı Yılmaz Becikoğlu kavgası yine bir boyut kazandı. Yılmaz Becikoğlu’nun bir televizyon programında Yılmaz’ı sert sözlerle eleştirerek, “Gelsin elimi öpsün, affederim. Benim her işime köstek oldu” sözlerine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’dan çok sert tepki geldi.

“PİSLİK TEMİZLEMEK BİZİM İŞİMİZ”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 3 Aralık Engelliler Haftası nedeniyle düzenlen programda gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtladı. Yılmaz, “Belediye işleri içinde en önemlisi temizlik işleridir. Belediye her türlü pisliği temizlemek zorundadır. Yoksa şehrimiz sıkıntıya girer. Şehirde yaşayan insanlarda pisliğe fazla bulaşmasınlar. Çünkü o pislik insanın üzerine siner ve çıkarmakta zorlanırlar. Veya insanlar pislikten uzak dursunlar, çünkü kokudan rahatsız olurlar. Nerede bir pislik görülürse belediyeye haber versinler. Çünkü temizlik işini yapması gereken belediyedir. Biz Bolu’nun her türlü pisliğinin temizlenmesi ile ilgili görevimizi sonuna kadar yerine getirmek zorundayız” diye konuştu.

“ÖNEMLİ OLAN ‘İYİ BİLİRİZ’ DEMELERİ”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, katıldığı bir cenaze programındaki anısını anlattı;  “Bir de şu var. Bu programa katılmadan önce birinin cenazesindeydim. Cenaze musalla taşına koyulunca, imam  “Merhumu nasıl bilirdiniz?” diye soruyor. Herkes diyor ki, ‘İyi biliriz’ Ama bazıları içinden diyor ki, “Şu pislikten kurtulduk!” diyor. Allah cümlemize gönül rızası ile ‘Bolu’ya faydalı bir insan vefat etti. Allah ona rahmet eylesin’ demesini bekleriz. Şahsımda dahil olmak üzere ‘Bu pislikten kurtuldum’ diyen insanlar olarak bizi andırmasın diye dua ederiz. Son olarak kimileri yaptıklarıyla anılır, kimileri de analarıyla anılır. Allah herkesi yaptıklarıyla anılanlardan nasip eylesin.”

2 yorum yapılmış
  • CEMALETTİN EREZ
    1 Aralık 2014 • 13:00
    YILMAZ BECİKOĞLU HADDİNİ BİLECEK SEN KİMSİNKİ EL ÖPTÜRECEK..GEL BEN SENİN Ö ELİNE YÜZÜNE TÜKÜREYİM
  • CEMALETTİN EREZ
    1 Aralık 2014 • 13:00
    YILMAZ BECİKOĞLU HADDİNİ BİLECEK SEN KİMSİNKİ EL ÖPTÜRECEK..GEL BEN SENİN Ö ELİNE YÜZÜNE TÜKÜREYİM
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.