VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİLİNDİK ŞEYLER YİNE SAHNELENİYOR...

29 Kasım 2014

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren takımlarda ‘kabadayı’ havaları esiyor. Takımlar çatır çatır penaltı atıyor. Boluspor ise ...

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren takımlarda ‘kabadayı’ havaları esiyor. Takımlar çatır çatır penaltı atıyor. Boluspor ise henüz beyaz noktaya yönelmiyor. Bu ilginç hareketler kafalarda soru işaretleri bırakıyor.

 HABER: MURAT ÇELİK

 Boluspor, son yılların en sıkıntılı dönemlerini geçiriyor. Maddi açıdan zor günler geçiren kulüp bir yandan gelir kaynakları ararken, diğer yandan da takımı zirveye taşımaya çalışıyor. Ancak ortada dönen oyunlar kafaları karıştırıyor. Geçen hafta oynanan Osmanlıspor maçından sonra başkent ekibinin başkanı ve yöneticilerinin sahaya kadar girip ellerini kollarını sallayarak etrafa sataşmaları, Osman Özköylü’nün korumayla basın toplantısına katılması herkesi şaşırttı.

Kayserispor maçında da yine deplasman ekibinin yedek kulübesinin istediği tepkiyi göstermesi, hakemin kulübedeki yetkilileri tribüne göndermesine rağmen o kişilerin geri sahaya inmesi ilginçti. Buna karşılık bir de penaltı sendromu var ki düşünmemek elde değil. Neredeyse ligdeki bütün takımlar penaltı atışları kazanarak goller buldu. Boluspor ise geride kalan 11 maçta hiç penaltı atışı kazanamadı. Aksine penaltılardan gol de yedi. PFDK’dan sürekli cezalar yiyen ve penaltı atışı kullanmayan Boluspor, üzerinde oyunlar oynanan kulüp haline geldi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.