VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REHA ERGİNER KAHROLDU!

29 Kasım 2014

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Bu mücadelenin sonucu 3 puan olmalıydı. Haftalardır bireysel hatalardan canımız ...

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Bu mücadelenin sonucu 3 puan olmalıydı. Haftalardır bireysel hatalardan canımız yanıyor" dedi.

Boluspor kendi evinde ağırladığı Kayserispor’la son dkikada yediği golle 2-2- berabere kalırken, Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer maç sonunda büyük üzüntü yaşadı. Erginer, “Bu mücadelenin sonucu 3 puan olmalıydı. Haftalardır bireysel hatalardan canımız yanıyor. Son 2 maça baktığınızda, rakipler kazanmıyor ya da puan almıyor, adeta biz hediye ediyoruz. Bu maç da Osmanlıspor’un devamı gibi oldu ama bu, içimizi daha da acıtan bir beraberlik” diye konuştu.

“UZUN PUANLAR KAYBEDİYORUZ”

 Erginer, karşılaşmaya muhakkak 3 puan için çıktıklarını, sahada buna uygun mücadele etmeye çalıştıklarını belirterek, “Galibiyet getirecek o duruşu göstermek istiyoruz. Bu maçta iyi de mücadele ettik ama ne olursa olsun, oraya getirdiğimiz maçı vermememiz lazımdı. Çok ucuz puan kayıpları var. Bu puan kaybı içimizi çok acıttı ve bizi çok üzdü” ifadesini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.