VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'A SON DAKİKA DARBESİ

29 Kasım 2014

Geçen hafta evinde lider Osmanlıspor’a kaybeden Boluspor, bu kez de Kayserispor’a takıldı. Güzel futbolunu 2 ...

Geçen hafta evinde lider Osmanlıspor’a kaybeden Boluspor, bu kez de Kayserispor’a takıldı. Güzel futbolunu 2 golle süsleyen temsilcimiz, son dakikada Bilal’in büyük hatasıyla rakibine 1 puan verdi. Boluspor’un gollerini Prijovic ve Emre Kılınç kaydetti 2-2. 

Lider Osmanlıspor karşısında 3 puan yitiren Boluspor, ligin bir başka güçlü ekibi Kayserispor’u ağırladı. Kadrosundaki pahalı ve tecrübeli oyuncularıyla dikkat çeken Kayserispor karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıkan kırmızı beyazlılar, bu isteğini de maçın başından sonuna kadar gösterdi. Karşılaşmanın 9’uncu dakikasında kazanılan serbest vuruşu İsmail Haktan ceza sahasına ortaladı. Prijovic nefis kafa golüyle takımını öne geçirdi 1-0.

 EMRE SAHNEYE ÇIKTI

 Soyunma odasına önde giren Boluspor ikinci yarıda farkı açmak için saldırdı. Ancak 52’inci dakikada İsmail Haktan ceza sahasında Cemil Adıcan’ı düşürünce hakem penaltı verdi. Atışı kullanan Anıl Taşdemir skora denge getirdi 1-1. Golden sonra rakibine yeniden baskı kuran Boluspor, 77’de aradığı golü buldu. Alper Uludağ Emre’yi düşürünce kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ceza sahası dışından frikik atışını kullanan Emre Kılınç, nefis golle takımını yeniden öne geçirdi 2-1.

 BİLAL’İN HATASI PAHALIYA PATLADI

 Dakikalar 90’ı gösterdiğinde hakem 5 dakika uzatma gösterdi. Kayserispor’un kullandığı serbest atışta Bobo’dan seken topun auta çıkmasını bekleyen Bilal’in büyük hatasında Anıl araya girdi. Topu kaleci Özkan’ın yanından ağlara gönderen Anıl skoru tayin etti 2-2. Üç puana çok yaşlaşan temsilcimiz, yine bireysel hatadan puanlar yitirdi. Güzel futbolun karşılığı bedavaya kaybedilen 2 puan oldu. Boluspor puanını 13’e yükseltti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.