VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HIZ YOLUNDA FECİ KAZA...

26 Kasım 2014

Sürücülerin sürekli olarak hız yaptığı Kalıcı Konutlar yolunda iki otomobilin çarpışması sonrasında trafik kazası meydana ...

Sürücülerin sürekli olarak hız yaptığı Kalıcı Konutlar yolunda iki otomobilin çarpışması sonrasında trafik kazası meydana geldi. Kazada iki sürücü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 15.00’de Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda meydana geldi.  Ahmet Bulut yönetimindeki 14 EV 376 plakalı otomobil Kalıcı Konutlar tarafından gelerek kavşaktan sola dönmek isterken, Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda Kalıcı Konutlar istikametine doğru gitmekte olan Ali Saraçoğlu yönetimindeki 14 EF 923 plakalı otomobil ile çarpıştı.

BOŞ ARSAYA DALDI

Kazada her iki araç ta yoldan çıkarak önce kaldırımın üzerinden aşarak inşaat deposu olarak kullanılan boş arsaya daldı. Kaza sırasında kaldırımda şans eseri herhangi bir yaya vatandaşın bulunmaması, olası ölümlü bir kazanın önüne geçti. Kazada yaralanan sürücüler Ahmet Bulut ve Ali Saraçoğlu olay yerine çağrılan ambulansla İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.  

Kaynak: www.bolununsesi.com

1 yorum yapılmış
  • melungeon
    26 Kasım 2014 • 13:00
    inşallah surattan kendiniz geberirsinizde etraftaki mazlumların başını yakmazsınız....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.