VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HALA AKILLANMADIK!

25 Kasım 2014

Günlerdir iş kazalarında alınmayan önlemler ve yitirilen canlar konuşuluyor. Bolu’da son bir haftada iki işçi ...

Günlerdir iş kazalarında alınmayan önlemler ve yitirilen canlar konuşuluyor. Bolu’da son bir haftada iki işçi hayatını kaybetti ancak kimse ders almadı. 5 katlı bir binanın çatısında güvenliksiz çalışan işçiler yine yürekleri ağza getirdi.

 

HABER: OĞUZ AKYÜZ

 

Türkiye, 100 bin çalışan başına ölümlü iş kazalarında Avrupa birincisi, dünyada ise üçüncü sırada yer alıyor. Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) verilerine göre, El Salvador ve Cezayir’in ardından işçi ölümlerinde üçüncü sırada olan Türkiye’de her yıl ölen işçi sayısı bin kişinin üzerinde seyrediyor. Son günlerde de ülkemizde iş kazalarında onlarca can gitti. Bolu’da bile son bir haftada iki işçi hayatını kaybetti. Önce Sanayi Sitesi’nde tabela montajı yapan Sedat Erdemir (51) yüksekten düşüp hayatını kaybetti. Bugün de Karaçayır Mahallesi’nde bir inşaatın 6’ıncı katından düşen 56 yaşındaki işçi İsmail Arabacıoğlu yaşamını yitirdi.

Hala önlem yok

Arka arkaya yaşanan iş kazaları ve ölümler kimseye ders olmadı. Sabah saatlerinde Gölyüzü Mahallesi’nde objektiflere yansıyan görüntü yürekleri bir kez daha ağza getirdi. 5 katlı bir binanın çatısına çıkan işçiler, vincin ucunda güvenliksiz bir şekilde çalışma yaptı. Havanın yağmurlu olması sebebiyle tehlikeye aldırmayan işçilerin soğukkanlı tavırları dikkat çekti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.