VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REHA HOCA GERÇEKLERLE KONUŞTU...

24 Kasım 2014

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Osmanlıspor karşılaşmasını beceriksizliklerinden dolayı kaybettiklerini söyleyerek çarpıcı açıklamalar ...

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Osmanlıspor karşılaşmasını beceriksizliklerinden dolayı kaybettiklerini söyleyerek çarpıcı açıklamalar yaptı. Erginer, “Bize yakışmayan hatalarla yediğimiz goller var. Kendi kendimize mağlup olduk diyebilirim” şeklinde konuştu.

 Kırmızı beyazlı takımın kendi sahasında Osmanlıspor’a kaybettiği karşılaşma sonrası Teknik Direktör Reha Erginer, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu mücadelenin karşılığının mağlubiyet olmaması gerektiğini söyleyen Erginer, “Maçı iki yarı olarak değerlendirebiliriz. İlk yarıda çok fazla istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. 1-0 geriye düştük. İkinci yarıda çok iyi mücadele ettik. Beraberlik golünü de bulduk. Golden sonra maçı bize kazandırabilecek pozisyonlar da yakaladık. Biraz da beceriksizliğimiz vardı. Yoksa ikinci ve üçüncü golleri de bulabilirdik. İkinci yarıda çok iyi mücadele ettik. Bence bu mücadelenin karşılığı mağlubiyet olmamalıydı. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Ama biraz daha kendimiz gibi oynayabilirdik. İkinci yarıda bazı pozisyonlarda gereksiz telaş yaptık. Bize yakışmayan hatalarla yediğimiz goller var. Kendi kendimize mağlup olduk diyebilirim. İki takıma da maçın gidip geldiği dakikalar oldu. Sonuçta Osmanlıspor maçı kazandı. Ama oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

 “DURUŞUMUZU BOZMAYACAĞIZ”

 Rakip takım hocası Osman Özköylü’nün hakemler üzerinde etki yarattığı yönündeki soruya da yanıt veren Reha Erginer, “Öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Hakemlerle ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum. Bugün hakemlerle ilgili çok fazla konuşulabilir ama biz kendi kulübümüzün duruşunu bozmayacağız. Konuşmamak demek bu işlere sessiz kalmak demek değildir. Maç sahada oynanıyor. Sahada kazanılmalıdır. Hakemler de biraz futbol oyununu teşvik etmeli. İlk yarıda yan hakemin kaçırdığı birkaç pozisyon var. Oyunun aşırı derece duraklaması var. Yeteri kadar da onları sürelere eklemediler” ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.