VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇOK YAZIK OLDU ÇOK....

24 Kasım 2014

Her şey güzel başladı. Taraftar meşaleler eşliğinde takımı stada soktu. Ancak Serkan’ın kendi kalesine attığı ...

Her şey güzel başladı. Taraftar meşaleler eşliğinde takımı stada soktu. Ancak Serkan’ın kendi kalesine attığı golle takım geri düştü. İkinci yarıda Kenan beraberliği sağladı. 75’te İsmail Haktan yüzde yüzlük golü kaçırınca 81’de Galip cezayı kesti. Boluspor, evinde lidere kaybetti 1-2.

Haftanın kapanış maçında Boluspor kendi sahasında ligin yenilgisiz lideri Osmanlıspor’u ağırladı. Merakla beklenen karşılaşma golle başladı. 11’de Muhammet Bayır’ın şutunu Serkan Yalçın ters bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Erken gelen gol moralleri bozsa da İsmail Haktan’la etkili pozisyonlar yakalandı. Fakat gol sesi çıkmadı. Etkisiz görünen Boluspor, soyunma odasına yenik girdi.

 KAPTAN YÜZDE YÜZLÜK KAÇIRDI

 İkinci yarıda rakibine daha fazla baskı kuran Boluspor, son yarım saate girildiğinde uzun toplar attı. 66’da kazanılan faul atışında defanstan dönen top Kenan’ın önünde kaldı. Düzgün ve sert vuran Kenan, topu ağlara göndererek maça eşitlik getirdi. Bu golden sonra maç adeta yeniden başladı. 74’te Muhammet Reis’in sert şutu önce kaleci Özkan’ın eline daha sonra da direğe çarparak kornere çıktı. Bir dakika sonra Emre Kılınç, nefis pasla topu İsmail Haktan’ın koşu yoluna gönderdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan İsmail çok kötü vurdu ve yüzde yüzlük gol kaçtı.

 İLYAS’IN HATASI GOLE MAL OLDU

 Dakikalar 79’u gösterdiğinde Osmanlıspor yeniden gole yaklaştı. Sağ kanattan gelen ortada Mehmet Yıldız kafayı iyi vurdu ancak topu kaleci Özkan’ın kucağına nişanladı. Bu pozisyondan iki dakika sonra kalemizi ablukaya alan Osmanlıspor, savunmada İlyas’ın hatasıyla yeniden geriye düştü. İlyas’ın ayağından seken top Galip’in önüne düştü. Sol ayakla yaptığı vuruş ağlarımıza gitti. Boluspor, bu golle rakibine 2-1 mağlup olurken, ligde 12’inci sıraya geriledi.

1 yorum yapılmış
  • yaren
    24 Kasım 2014 • 13:00
    Canin saolsu bolusporum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.