VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAÇ SONU ORTALIK KARIŞTI

24 Kasım 2014

Boluspor kendi evinde Osmanlıspor'a 2-1 mağlup olurken Atatürk Stadyumu’nda maç sonrası ortalık karıştı. Attığı golden ...

Boluspor kendi evinde Osmanlıspor'a 2-1 mağlup olurken Atatürk Stadyumu’nda maç sonrası ortalık karıştı. Attığı golden sonra Osmanlı kulübesine hareket yapan Kenan Şahin, maç sonunda Osman Özköylü ile birbirine girdi. Basın toplantısında zehir zemberek konuşan Özköylü, “Onun yaptığı nankörlükten başka bir şey değil” dedi.

Geçtiğimiz sezonlarda Teknik Direktör Osman Özköylü’nün öğrencisi olan Kenan Şahin, zorlu mücadelede attığı golden sonra Osmanlı yedek kulübesine el hareketleriyle gönderme yaptı. Bu hareket Özköylü’yü kızdırdı. Maç sonunda teknik adam ve futbolcu birbirine girince ortam daha da gerildi.

Basın toplantısında Kenan’ı topa tutan Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Onu anlatayım da herkes bilsin. Kenan üç takımda da benim oyuncumdu. Hem Denizlispor, hem Erciyesspor hem de geçen sene Ankaraspor’da benle çalıştı. Benim transfer ettiğim, bir şekilde oynamasına, para kazanmasına, bu liglerde var olmasına vesile olduğum bir oyuncu. Geçen sene bizdeydi ve Osmanlıspor ona hak ettiğinden fazlasını ödedi. Parasal olarak hiçbir kuruş alacağı yok. Aslında tam tersine fazladan para almış bir oyuncudur. Ne Osmanlıspor ne de Osman Özköylü’ye böyle bir nankörlük yapamaz. Çünkü onun çocuğunun hastalığında, onun eşinin rahatsızlığında, her şeyde ben koştum. Her şey de yanında ben vardım. Gol atabilir. Boluspor’un oyuncusudur ve hizmet ediyordur. Ama bana ve kulübeye bir şeyleri anlatmaya çalışıyor gibi hareket yapamaz. Bu nankörlükten başta bir şey değildir. Dolayısıyla bende ona kulübeye girdiği anda ‘Seninle görüşeceğiz’ diye el hareketi yaptım. Olay tamamen bundan ibarettir. Onun dışında ortamda hiçbir şey yoktu” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.