VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TABELA TARTIŞMALARI BİTMEK BİLMİYOR

21 Kasım 2014

Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde Belediye Meclis kararı ile Bolu Caddesi adının AK Parti İl Başkanı Yüksel ...

Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde Belediye Meclis kararı ile Bolu Caddesi adının AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek’in adının verilmesi ve daha sonra kaldırılması sonrasında karşılıklı açıklamalar devam ediyor. Ak Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Şahin Serin,  Yüksel Coşkunyürek Caddesi isminin verilmesi kararının MHP’li üyelerin de imzası ile gerçekleştirildiğini ifade ederek MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın’a tepki gösterdi.

MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın’ın MHP’li üyelerin desteğinin bulunmadığını, bu yüzden AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek’in kendilerinden özür dilemesini istemesi üzerine açıklama yapan Ak Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Şahin Serin, “Ak Parti ailesi olarak kendi ilçe başkanı tarafından yanlış bilgilendirilen MHP İl Başkanı Mehmet Aydın’ı sarf ettiği sözlerden dolayı il başkanımızdan özür dilemesini talep ediyoruz” dedi.

Serin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın’ın İl Başkanımız Sayın Yüksel Coşkunyürek’i hedef alan açıklamaları nedeniyle açıklama ihtiyacı doğmuştur. Değerli İl Başkanımız Yüksel Coşkunyürek ve Ak Parti ailesi nezdinde tamamen kapanmış konuyu tekrar gündeme taşımaya çalışan Mehmet Aydın’ın açıklamaları gerçeği tamamıyla yansıtmamaktadır. Dörtdivan Belediye Meclisinde 01.09.2014 tarihinde alınan bu karar daha önce de açıkladığımız üzere partimiz ve MHP’li üyelerin ortak kararıdır ve bu belgeler ile sabittir. MHP’li üyeler Muhterem Doğan, Serdar Çetinkaya ve Fikret Yılmaz’ın da imzası bulunduğu belgeyi değerli basınımızla paylaşarak kimlerin yalan söylediğini kamuoyunun takdirine bırakıyor ve Ak Parti ailesi olarak kendi ilçe başkanı tarafından yanlış bilgilendirilen MHP İl Başkanı Mehmet Aydın’ı sarf ettiği sözlerden dolayı il başkanımızdan özür dilemesini talep ediyoruz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.