VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REKHO VE DEVRE ARASI İÇİN NET KONUŞTU

21 Kasım 2014

Boluspor’da başarılı stoper Rekho’nun sakatlanmasından sonra takımdan ayrılacağı dedikoduları ortaya çıktı. Şampiyon Gazetesi’ne konuşan Başkan ...

Boluspor’da başarılı stoper Rekho’nun sakatlanmasından sonra takımdan ayrılacağı dedikoduları ortaya çıktı. Şampiyon Gazetesi’ne konuşan Başkan Savaş Abak, hem Rekho hem de stoper takviyesi için kararın verildiğini açıkladı.

HABER: MURAT ÇELİK

 

Kırmızı beyazlı takımda defansın bel kemiği olan Rekho’nun sakatlanması hem takımı hem de teknik heyeti sıkıntıya soktu. Yabancı oyuncunun sakatlığından sonra takımdan ayrılacağı yönünde dedikodular çıktı. Şampiyon Gazetesi, Rekho hakkında ne karar verildiğini birinci ağızdan öğrendi. Boluspor Başkanı Savaş Abak, Rekho’nun menajerinin dün Bolu’ya geldiğini söyleyerek, “Dün Rekho’nun menajerleri geldi. Onunla bir anlaşmamız vardı. Yabancılarda anlaştığın bedelin yüzde 100’ünü ödemek zorundasın. Ödemediğin taktirde FİFA’ya başvuruyorlar ve sıkıntı oluyor. Menajerle görüşerek anlaştık. Bu sene için sözleşmeyi feshedeceğim” diye konuştu.

“SENEYE DE İSTERİM”

Gelecek yıl Rekho’nun düzelmesi halinde takımda yeniden görmek istediğini belirten Başkan Savaş Abak, “Önümüzdeki seneye bakacağız. Sağlıklı ve iyi bir Rekho’yu önümüzdeki sene de isterim. Bu sene verdiğimiz bedeller o oyuncuya verilir. Azimli, hırslı, iyi bir oyuncu. İnşallah seneye toparlar” şeklinde konuştu.

“DEVRE ARASI BAKACAĞIZ”

Devre arasında stopere takviye yapılıp yapılmayacağının ligde duruma göre belli olacağını ifade eden Abak, “Biz Mehmet Kuruoğlu’nu sağ bek diye aldık. Stopere de oturdu ama stoper eksiğimiz var. İkinci yarı öncesi puan durumumuza bakacağız. Nerede olduğumuza bakacağız. Ona göre yapılması gereken takviye varsa yapacağız. İmkanlarımız dahilinde bir şeyler yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.