VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS BU DENSİZİN PEŞİNDE...

20 Kasım 2014

İzzet Baysal Caddesi trafiğe kapalı alanda kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in sayfaların yırtarak inşaata atan şahıs ...

İzzet Baysal Caddesi trafiğe kapalı alanda kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in sayfaların yırtarak inşaata atan şahıs polisi harekete geçirdi. Polis mobesa kameralarından şahsın kimliğini bulmaya çalışıyor.

www.medyabolu.com internet sitesini haberine göre,  İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan Ateş Uygun Apartmanı’nın hemen yanında bulunan inşaatta sabah saatlerinde emekli polis olduğunu söyleyen bir kişi tarafından sayfaları yırtılmış şekilde Kuran-ı Kerim buldu. Şaşkına dönen şahıs durumu polis ekiplerine haber verdi. Sayfaları parçalanmış Kuran-ı Kerim incelemeye alınırken, bu terbiyesizliği yapan şahsın kimliği mobesa kameraları incelenerek bulunmaya çalışılıyor.

“REZİLLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL”

Kuran-ı Kerimi bulan emekli polis, “Emekli polis memuruyum. Kuran-ı kerimi görünce hemen ihbarda bulundum. Polislerde olay yerine gelerek inceleme yaptı. Kuran-ı Kerim tarihi esere benziyor. yapılan incelemeden sonra ortaya çıkacaktır. Ancak her şeyden önce Kuran-ı Kerimin parçalanarak atılması rezillikten başka bir şey değildir. Allah elbet ki bu Kuran-ı parçalayanlardan hesap soracaktır” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.