VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAÇAKÇILARA BÜYÜK DARBE!

18 Kasım 2014

Bolu polisi, TEM Otoyolu’nda kaçakçılara yönelik denetim yaptı. Durdurulan minibüs, cip ve kamyonda tam 73 ...

Bolu polisi, TEM Otoyolu’nda kaçakçılara yönelik denetim yaptı. Durdurulan minibüs, cip ve kamyonda tam 73 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ve 190 çakmak ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 kişiden 2'si tutuklandı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, TEM Otoyolunda şüpheli araçlar üzerinde uygulama yaptı. Uygulama kapsamında, A.Ö. idaresindeki minibüs, A.S. yönetimindeki cip ve S.A. idaresindeki kamyon durduruldu. Minibüste bulunan S.Ö. ve M.Ö. isimli şahısların çantasında yapılan aramalarda 2 bin 200, cipte yapılan aramalarda 15 bin ve kamyonda yapılan aramalarda da 56 bin 500 olmak üzere toplam 73 bin 700 paket gümrük kaçağı bandrolsüz sigara ele geçirildi. Ayrıca, minibüsteki bir başka kişi G.K'nin üzerinde de yurda kaçak sokulmuş 190 çakmak ele geçirildi.

İkisi tutuklandı

Kontroller sırasında gözaltına alınan 6 şüpheli şahıs, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan 4’ü, çıkarıldıkları mahkemece denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakılırken, cip sürücüsü A.S. ve kamyon sürücüsü S.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bolu emniyeti, gerçekleştirdiği operasyonla kaçakçılara büyük darbe vurdu.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    17 Kasım 2014 • 13:00
    ee..daha cok olur..işlerine gelmiyor..sigara satışı düşüyor..madem kaçak sigara istemiyorsun ozaman fiyatları düşür..mesala lark sigarası fabrika çıkışı 3tl ama satışı 7tl..gersi vergi..tekelciler olmasa memleket aç kalır be.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.