VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OKULDAN ATILAN ARKADAŞLARI İÇİN YÜRÜDÜLER

14 Kasım 2014

Abant İzzet baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ), PKK sempazitanı bir grup arkadaşlarının haksız yere okuldan uzaklaştırıldığını ileri ...

Abant İzzet baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ), PKK sempazitanı bir grup arkadaşlarının haksız yere okuldan uzaklaştırıldığını ileri sürerek üniversite kampüsünde eylem yaptı. Polis üniversite de kuş uçurtmadı. Okuldan uzaklaştırılan öğrencilerin geçtiğimiz yıllarda olaylara karıştığı ifade edildi.

AİBÜ Eğitim Fakültesi’nin kantini önünde toplanan 50 kişilik PKK sempatizanı öğrenci, “Eğitim hakkı engellenemez” ve “Rektör istifa” sloganları atarak rektörlük önüne yürüyüş yaptı. Rektörlük önünde çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve özel güvenlikçilerle karşılaşan grup, burada bir açıklama yaparak, okuldan uzaklaştırılan arkadaşlarına destek olmak için bu eylemi yaptıklarını ifade ettiler.

BOL BOL SLOGAN ATTILAR

Grup üyeleri burada yaptıkları açıklamanın ardından, AİBÜ Gölköy Yerleşkesinin güvenlik noktasında kendilerini bekleyen ve okuldan uzaklaştırıldığı ileri sürülen arkadaşlarının yanına gitti. Burada da bir süre bekleyen ve slogan atan grup, daha sonra, güvenlik noktasının yanından bulunan İzzet Baysal Anıt Parkı'na girerek oturma eylemi yaptı. Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.