VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RUH HASTASI PSİKOPATLAR YİNE ORTAYA ÇIKTI

14 Kasım 2014

Türk Kızılayı Bolu Şubesi Kan Bağış Toplama Merkezi’ne kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ...

Türk Kızılayı Bolu Şubesi Kan Bağış Toplama Merkezi’ne kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yazılan ‘Bonzai’ yazısı bu kadar da olmaz dedirtiyor. Ruh hastası kişilikler vatandaşları da korkutuyor. Yazıların Sakarya Ortaokulu'nun arka tarafında bulunan kan bağışı merkezine yazılması aileleri tedirgin ediyor.

Sakarya Ortaokulu’nun arkasında geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Türk Kızılayı Kan Bağış Toplama Merkezi’ne kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, öldürücü uyuşturucu maddesi “Bonzai” yazıları yazıldı. Bolu’nun birçok cadde ve sokağındaki binalara yazılan Bonzai yazılarına Türk Kızılayı binası da eklendi. Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, durumdan şikayetçi. Bolu’da uyuşturucu ile mücadele eden narkotik ekipleri uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmazken, duvarlara yazılan “Bonzai” yazıları her geçen gür artarak devam ediyor.

Türk Kızılayı Bolu Şubesi’nin, bina duvarına yazılan yazının kim ya da kimler tarafından gerçekleştirildiği araştırılacağı ve yazının en kısa sürede temizletileceği belirtildi.

www.bolutakip.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.