VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYE'DEN ANONS AÇIKLAMASI!

13 Kasım 2014

MHP’li Belediye Meclis Üyesi Ercan Üsküp adına belediye hoparlöründen ölüm ilanı verildiği yönündeki ...

MHP’li Belediye Meclis Üyesi Ercan Üsküp adına belediye hoparlöründen ölüm ilanı verildiği yönündeki haberlere Bolu Belediyesi’nden açıklama geldi. Açıklamada, olayın yanlış anlamadan ibaret olduğu belirtildi.

Bolu’da MHP’li Belediye Meclis üyesi Ercan Üsküp’ün Belediye İlan Servisi’nden öldüğüne dair anons yapıldığı iddialarına Bolu Belediyesi’nden açıklama geldi. Olayın tamamen yanlış anlaşılmadan ibaret olduğu belirtilen açıklamada, “12.11.2014 tarihinde Memleketim Bolu Gazetesinde “Ölmedim Yaşıyorum” başlıklı haber çerçevesinde; Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Ercan Üsküp’ün vefat ettiği ve vefat ilanının Bolu Belediyesi İlan Servisi tarafından yapıldığına dair haber yayınlanmış, akabinde bu haber yerel basınımızda ve ulusal basında da yer almıştır. Yayınlanan haber metinlerinde de ilanın Bolu Belediyesi İlan Servisi tarafından yapıldığı ısrarla vurgulanmıştır” denildi.

İSİM KARIŞIKLIĞI

Belediye’den yapılan açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi;

“12.11.2014 tarihinde, saat 13.30’da Bolu Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdür Vekili İsmail Şentürk konu ile ilgili İlan Servisi ile görüşmüş, böyle bir ilanın yapılmadığı bilgisini yetkililerden almıştır. Ancak, Ercan İlkin isimli bir vefat haberinin yayınlandığı tespit edilmiştir. Özel Kalem Müdür Vekili Selim Süren de, Belediye Meclis Üyesi Ercan Üsküp ile saat 13.37’de telefonla görüşerek konu hakkında bilgi alışverişinde bulunmuş, Ercan Üsküp’te konu ile ilgili İlan Servisi yetkilileri ile görüştüğünü olayın yanlış anlamadan ibaret olduğunu beyan etmiştir. Bunun üzerine haberi yapan Memleketim Bolu Gazetesi Muhabiri Ali Rıza Şahinoğlu, Bolu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanı İsmail Yaşmum tarafından telefonla aranılarak konu ile ilgili bilgi verilmiştir.”

“İLAN YAYINLANMADI”

“Yerel Basınımızda ve ulusal basında yapılan bu haber çerçevesinde tekrar belirtmemiz gerekir ki; Belediye Meclis Üyemiz Ercan Üsküp’ün ölüm ilanı Bolu Belediyesi tarafından yayınlanmamıştır. Maalesef, yerel basın mensuplarımız da Bolu Belediyesi yetkilileri ile görüşerek haberin doğruluğunu teyit etmemişlerdir. Belediye Meclis Üyemiz Ercan Üsküp’te Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda katıldığı toplantı esnasında konu ile ilgili beyanat verdiği basın mensuplarına bu konunun Bolu Belediyesi ile ilgisinin olmadığını söylememiştir. Ancak akşam saatlerinde kişisel Facebook hesabından “Belediye anonsunun yanlış anlaşılmasından dolayı vefat etmiş olduğum haberi yayılmıştır” bilgisini vermiştir. Yanlış anlaşılmanın tamamen ilanı dinleyen vatandaşlarımızdan kaynaklandığı kanaatindeyiz.

12.11.2014 tarihinde vefat eden Ercan İlkin başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diler, Belediye Meclis Üyemiz Ercan Üsküp’e uzun ve sağlıklı ömürler dileriz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.