VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KONYA'DA BÜYÜK TERBİYESİZLİK

12 Kasım 2014

Bölgesel Gelişim U16 Ligi’nde deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşan Boluspor U16 takımı karşılaşmayı son dakikalarda ...

Bölgesel Gelişim U16 Ligi’nde deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşan Boluspor U16 takımı karşılaşmayı son dakikalarda kalesinde gördüğü gol ile 1-0 mağlup kapatırken, maçın bitiminin ardından Torku Konyaspor teknik heyeti ve oyuncularımıza saldırdılar.

Boluspor U-16 Teknik sorumlusu Yılmaz Özen’e de saldıran Torku Konyaspor Teknik sorumluları saha içinde ortamı gererken, bazı oyuncularımızın yaralandıkları öğrenildi. Uzun süre devam eden olaylara güvenlik güçleri ise seyirci kaldığı ifade edildi.

SAHA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Namağlup gittiği Torku Konyaspor deplasmanında sahaya üç puan için çıkan Boluspor U16'nın maç boyunca sert müdahalelere maruz kaldığı, hakem Erdal Erdem oyuncularımıza yapılan bir çok faullü hareketi görmezden geldiği belirtildi. Maç sonunda ise saha kenarı bir anda karışınca ortalığın savaş alanına döndüğü ifade edildi.  

BAZI OYUNCULAR YARALANDI

Çıkan olaylarda saha kenarında bulunan bazı isimlerin Yılmaz hocaya saldırmak istediği oyuncularında olaylara karışması ile arbedenin yaşandığı öğrenildi. Çıkan bu olaylarda Bolusporlu bazı oyuncuların yaralandığı öğrenildi. Konuyla ilgili iki kulüpten de henüz bir açıklama yapılmadı.

 HABER: www.bolusporluyuz.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.