VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN ÇOK SERT SÖZLER...

9 Kasım 2014

Dörtdivan’da belediye meclis kararı ile ‘Bolu Caddesi’ adının kaldırılarak yerine AK Parti İl Başkanı Yüksel ...

Dörtdivan’da belediye meclis kararı ile ‘Bolu Caddesi’ adının kaldırılarak yerine AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek’in adının verilmesine CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan sert tepki gösterdi. Özcan, “Türkiye’de yalakalığın geldiği son nokta” ifadelerini kullandı.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan,  “Bana göre göre Dörtdivan’a Yüksel Coşkunyürek’le ilgili bir tabela konulacaksa ‘Yüksel Coşkunyürek Dörtdivan’a Giremez’ tabelası olmalıydı” dedi.

SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Milletvekili Özcan, “Dörtdivan Belediyesi’nin bu kararı Türkiye’de artık yalakalığın hangi boyutlara geldiğini göstermesi açısından çok çarpıcı bir örnek. Dörtdivan Belediye Meclisi bir karar alıyor. Dörtdivan’ın ana caddelerinden bir tanesi. Yıllardır bu caddenin adı Bolu Caddesi. Bolu Caddesi’nin adı bir Belediye Meclis kararı ile pat diye değiştiriliyor, şuan AKP’nin Bolu İl Başkanı olan Yüksel Coşkunyürek’in adı konuyor. Bakın eski bir Başbakandan bahsetmiyoruz, eski bir Cumhurbaşkanından, eski bir bakandan bahsetmiyoruz. Kimden bahsediyoruz? AKP’nin hali hazırdaki Bolu İl Başkanı’nın ismi Dörtdivan Belediyesi tarafından Dörtdivan’ın ana caddesine veriliyor. Artık maalesef yalakalık bu boyutlara gelmiş” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.