VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'ZORU BAŞARDIK, MUTLUYUZ...'

7 Kasım 2014

Deplasmanda kazanılan Alanyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşun kameralarına konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Maça ...

Deplasmanda kazanılan Alanyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşun kameralarına konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Maça bir puan için çıkmadık. Hafta içinde iyi hazırlandık. Giresunspor maçında alınan beraberliği unutturmak için galip gelmemiz gerekiyordu. Bunu zorda olsa başardık” dedi.

3-0 kazandıkları maçın ardından konuşan Teknik Direktör Reha Erginer, "Maçın zor olacağı başından belliydi. Kısa süre olmasına rağmen iyi hazırlandık. Bundan önceki oynadığımız maçlara göre taktiksel olarak değişikliğe gittik. Bu maç 6 puanlık maçtı. Alanyaspor’un 14 puanı, bizim de 9 puanımız vardı. 3 puan alarak aradaki farkı kapattık. İki takımda kötü niyetli değildi. Maçın çok fazla sert geçtiğini düşünmüyorum. Bilal’i kırmızı kartından 30 saniye önce uyardım. Ama olmayacak pozisyonda haklı bir kart görerek takımı 10 kişi bıraktı. Maçın hırsından olduğunu düşünüyorum. İç sahada yaptığımız kayıpları kapattığımız taktirde işler daha da güzel gidecek" dedi.

"İNANDIK..."

"Hiçbir maça bir puan için yada mağlup olmak için çıkılmaz. Geçen hafta alınan beraberliği affettirmek istiyorduk. Biz takımla kazanacağımıza inanıyorduk. Bu sahadan mağlup da ayrılabilirdik."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.