VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NE MUTLU BOLUSPORLUYUM DİYENE....

7 Kasım 2014

Geçen hafta evinde iki puan kaybeden Boluspor, Alanya’ya 3 puan parolasıyla gitti. Akdeniz akşamında futbola ...

Geçen hafta evinde iki puan kaybeden Boluspor, Alanya’ya 3 puan parolasıyla gitti. Akdeniz akşamında futbola dair her şey vardı. Sarı ve kırmızı kartların havada uçuştuğu maçta Emre Kılınç yıldızlaştı. Boluspor, Emre (2) ve Prijovic’in golleriyle maçı 3-0 kazandı.

HABER: MURAT ÇELİK

İnişli çıkışlı formuyla tartışılan Boluspor, en zorlu deplasmanlardan biri olarak görülen Alanya’dan altın değerinde 3 puanla döndü. Alanya Oba Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya Teknik Direktör Reha Erginer, yine kadroda revizyonla başladı. İleride Prijovic’in yedek kaldığı takımda Kenan şahin gol aradı. İki takımda ilk dakikalarda birbirini tarttı. Golsüz oyun ta ki 31’inci dakika kadar sürdü. Emre Kılınç, ceza sahasındaki karmaşada topu filelere gönderdi 0-1.

OYUN SERTLEŞTİ

İlk yarı bu skorla sonuçlanırken, ikinci yarıda oyun sertleşti. 51’de İshak’a tabanla giren Sinan Özkan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu karttan 7 dakika Kibong kaleciyle karşı karşıya yüzde yüzlük pozisyonu kaçırdı. 63’te Alanyasporlu futbolcular kaleci Özkan’ın elindeki topu ağlara gönderince hakem Koray Gençerler golü geçersiz saydı. Bu gole itiraz eden Alanyaspor Sportif Direktörü tribüne gönderilirken, 68’inci dakikada Emre Kılınç’ın pasında Prijovic, topla ilk buluşmasın da golü de buldu 0-2.

 PERDEYİ EMRE KAPATTI

Farkın ikiye çıktığı golden bir dakika sonra Bolusporlu Bilal Gülden, faul kararından sonra topa vurduğu gerekçesiyle ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 83’de Prijovic kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Emre’yi gördü. Topu filelere gönderen Emre, takımının üçüncü, kendisinin ikinci golünü kaydetti 0-3. Maçta başka gol olmadı. Her maç ya üç atan ya da üç gol yiyen Boluspor, yine 3 golle kazanan oldu. Puanını 12’ye yükselterek alt sıralarla puan farkını araladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.