VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

9 YAŞINDAKİ İLİM'E MORAL ZİYARETİ

7 Kasım 2014

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören lösemi hastası ...

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören lösemi hastası 9 yaşındaki İlim Akyar'ı ziyaret ederek hediyeler verdi. Vali, minik yavrunun ailesinin konaklama masraflarının da karşılanacağı ifade etti.

 Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, lösemi hastası olan ve 1 yıldır tedavisine devam edilen İlim Akyar'ı hastanede ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Çocuk Hematolojisi Uzmanı Doç. Dr. Fatih Demircioğlu'ndan Akyar'ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Zahteroğulları, minik yavrunun sağlığına kısa sürede kavuşmasını diledi.

‘NE GEREKİYORSA YAPILACAK’

 Zahteroğulları, Akyar'ın tedavisi için her türlü desteğin verildiğini ifade ederek, ‘’Şu aşamada İlim'in sağlığına kavuşması bizim için çok önemli. Doktoruyla sürekli görüşülerek, üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Ayrıca İlim'in sağlığına kavuştuktan sonra eğitim öğretimden geri kalmaması için ne gerekiyorsa yapılacak. Gerekirse özel öğretmenlerden ders alacak" dedi.

‘KONAKLAMA MASRAFLARI KARŞILANACAK’

 İlim’in annesi Fatma Akyar ile de görüşen Vali Zahteroğulları, kızlarının tedavisi için Düzce'nin Akçakoca ilçesinden gelen Akyar ailesinin, konaklama sorununun da çözüleceğini sözlerine ekledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.