VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BARBARCA SALDIRI PROTESTO EDİLDİ!

6 Kasım 2014

Bolu İnsan Hak ve Hizmetleri Derneği üyelerince İsrail'in Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'ya yaptığı ...

Bolu İnsan Hak ve Hizmetleri Derneği üyelerince İsrail'in Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırı protesto edildi. “Terörist İsrail” sloganları ile caddeyi inleten duyarlı vatandaşlar bu barbarca saldırıya sessiz kalmadı.

Belediye meydanında toplanan yaklaşık 150 kişilik gurup, ellerindeki Türk bayrakları, döviz ve pankartlarla İsrail'i protesto etti.

Bolu İnsan Hak ve Hizmetleri Derneği Başkanı Fethi Sarımsakçı, grup adına yaptığı konuşmada, Mescid-i Aksa içerisinde bulunan Kıble Camisine sığınan Müslümanların kovalandığını belirterek, "İsrail askerleri Kıble Camisi'nin içerisinde postallarıyla gezerek göstericileri tartakladı. Bu esnada cami içerisindeki Kuran-ı Kerimlerin etrafa saçıldığı görüldü. Olayın ardından terör devleti yönetimi Aksa'ya giriş çıkışları kapattı" dedi.

"Terör devleti yönetiminin Mescid'i Aksa'nın bölünmesi için parlamentoda çalışmalar yaptığı, bu tür uygulamalarla Müslümanların nabzını ölçtüğü dile getiriliyor" diyen Sarımsakçı, "Bizler Müslüman olarak nabzımızın attığını bugün göstermeliyiz. Biliyoruz ki Bolu ölü değil, asla da siyonistlere sessiz kalmayacak. Siyonistlerin saldırıları ancak bizim mücadele azmimizi arttıracaktır. Mescid'i Aksa'ya yönelik saldırıyı kınıyoruz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından gruptakiler, sloganlar atarak Hükümet Meydanı'na kadar yürüdükten sonra dağıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.