VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAPALI ALANDA SİGARAYA CEZA YAĞDI!

6 Kasım 2014

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kapalı alanlarda sigara içilmemesi için denetimlerin arttırılması talimatını vermesi sonrası, Bolu ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kapalı alanlarda sigara içilmemesi için denetimlerin arttırılması talimatını vermesi sonrası, Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler, yasağı ihlal ettiği gerekçesiyle iki işletme hakkında işlem yaptı ve 5 kişiye idari para cezası uyguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Esenler’de katıldığı açılış programı sırasında, kapalı alanlarda sigara içildiğini görmüş ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’ya kapalı alanlarda sigara içilmemesi için denetimlerin arttırılması talimatını vermişti.

MEKANLARA BASKIN YAPILDI

Çarşamba akşam saatlerinde kafe ve restaurantlarda çalışma gerçekleştiren ekipler, kentin gözde kafeterya mekanlarından iki adreste, kapalı mekanlarda sigara yasağına uyulmadığını tespit etti ve sigara içen 5 kişiye 91’er liradan toplamda 455 TL idari para cezası uyguladı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri ayrıca kapalı alanda sigara içilmesine müsaade eden bu iki kafeterya işletmesi hakkında tutanak tuttu ve tutanakları Bolu Valiliği’ne bildirdi. Valiliğin bu işletmelere 6 bin liradan başlayan cezai yaptırıma gideceği öğrenildi.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yanı sıra İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekiplerinde kapalı alanlarda duman avına çıktığı öğrenildi.

www.boluekspres.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.