VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KRİTİK MÜDAHALE PUAN GETİRDİ

2 Kasım 2014

      Geçtiğimiz hafta Denizlispor deplasmanında kadroda revizyona giderek Boluspor’a haftalar sonra üç puanı kazandıran Reha Erginer, ...

Geçtiğimiz hafta Denizlispor deplasmanında kadroda revizyona giderek Boluspor’a haftalar sonra üç puanı kazandıran Reha Erginer, Giresunspor maçında da kadroyu bozmayarak aynı 11’le sahaya çıktı. Maçta skor 2-0’a gelince oyuna müdahale eden Reha Hoca, kırmızı beyazlı takıma zorda olsa bir puan kazandırdı.

Haber: OĞUZ AKYÜZ

Ligin zayıf takımlarından Giresunspor’u sahasında ağırlayan Boluspor, 2-0 geriye düştüğü maçta 1 puan almayı başardı. Son haftalarda sakatlıklar nedeniyle kadroda revizyon yapmak zorunda kalan teknik direktör Reha Erginer, geçtiğimiz hafta Denizlispor maçının kadrosunu bozmayarak Giresunspor maçına da aynı 11 ile başladı. Sakatlıktan kurtulan Kibong ve ilk haftaların vazgeçilmez ismi Kenan Şahin bu maça da yedek kulübesinde başladılar. Karşılaşmanın 30. Dakikasında Giresunspor ikinci golü bulmasıyla büyük şok geçiren kırmızı beyazlı takımda oyuna müdahale gecikmedi.

REHA HOCADAN KRİTİK MÜDAHALE..

28. Dakikada zorunlu değişiklik yapan kırmızı beyazlı takım Umut Meraş’ın sakatlanması ile  İlyas Yılmazer oyuna dahil oldu. Skor’un 2-0 olmasının hemen ardından teknik direktör Reha Erginer elindeki kozu erken sahaya sürmek zorunda kaldı. Karşılaşmanın 32. Dakikasında Ali Dere oyundan çıkarak yerini Kenan Şahin’e bıraktı. Bu değişiklikten sonra Boluspor ileri alanda daha çok top tutarak pozisyonlar bulmaya başladı. İlk yarının sonlarında kaleci Eser’i geçemeyen kırmızı beyazlı oyuncular soyunma odasına moralsiz gitti. İkinci yarının başlaması ile bambaşka bir Boluspor sahaya çıktı. Çotanakların kalesine abluka altına alan kırmızı beyazlı takım 55 ve 61. dakikalarda 2 gol bularak skoru dengeledi. Kalan dakikada 1 gol daha bulan Boluspor ofsayt’a takılırken mutlak galibiyetten oldu. Maç bu sonuçla biterken teknik direktör Reha Erginer’in oyuna yaptığı müdahale Boluspor’a bir puanı getirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.