VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REKTÖR'DEN BGC'YE ZİYARET!

31 Ekim 2014

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, sabah saatlerinde Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, sabah saatlerinde Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, Başkan Bülent Velioğlu ve yönetimine başarılar diledi.

 

Ağustos ayında yapılan kongrenin ardından BGC Başkanlığı’na seçilen Bülent Velioğlu ve yeni yönetimi, hemen yapılanma içine girdi. Önce sosyal tesisleri bakıma alan yönetim, daha sonra da basın mensupları ve aileleri başta olmak üzere bürokratların katıldığı piknikle kaynaşma imkanı buldu. Kısa sürede yapılan ilk çalışmaların tamamlanmasından sonra ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri de başladı. Sabahın erken saatlerinde Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden AİBÜ Rektörü Hayri Coşkun, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti. BGC Başkanı Bülent Velioğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Rektör Coşkun, basın camiasına yeni yönetimin yenilikler getirmesini diledi.

Ziyaretlerinden dolayı Rektör Hayri Coşkun’a teşekkür eden Bülent Velioğlu, eğitim, sağlık ve bilim alanında çalışmalar yapan AİBÜ’ye başarılar diledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.