VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUCİZE GİBİ KURTULUŞ...

30 Ekim 2014

Dün ormanda kestane toplarken bir ayının saldırısına uğrayarak yaralanan Abant İzzet Baysal Üniversitesi personeli Şeref ...

Dün ormanda kestane toplarken bir ayının saldırısına uğrayarak yaralanan Abant İzzet Baysal Üniversitesi personeli Şeref Öztürk sabah 04:30'a kadar kadar arama çalışmaları sonucunda bulunamamış ve çalışmalara ara verilmişti. Öztürk sabah saatlerinde Kaynaşlı’nın Darıyeri Hasanbey Köyü’ne kendi imkanlarıyla ulaşmayı başardı. Ayı tarafından yaralanan Şeref Öztürk’ün yorgun ve bitkin olduğu gözlendi.Öztürk, Düzce Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Bolu Dağı Polis Evi bölgesindeki ormanlık alanda bulunan kestane ağaçlarından dökülen kestaneleri toplamaya çıkan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu personeli Şeref Öztürk, dün saat 15.00 sıralarında aynı bölgede kestane yemeye gelen bir ayının saldırısına uğradı. Ayının saldırısından kurtulan Şeref Öztürk hafif yaralı olarak ayının bölgesinden uzaklaştıktan sonra cep telefonu ile jandarmayı arayarak yardım istedi.

13 SAAT ARANDI FAKAT BULUNAMADI

 Jandarma ile birlikte Bolu ve Düzce’den AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları sabah 04’e kadar sürdürüldü. Ancak Şeref Öztürk’e ulaşılamadı. Bu saate kadar süren arama çalışmaları sırasında Şeref Öztürk’ün cep telefonu ile 20’in üzerinde arama yapılarak 12-13 saat boyunca irtibat kurulduğu, fakat cep telefonunun şarjının bitmesi ile saat Saat 03’ten itibaren telefon irtibatının da kesildiği belirtildi.  

Arazinin engebeli, sık ormanla kaplı olması, havanın kararması ve Şeref Öztürk ile irtibatın kesilmesi nedeni ile arama çalışmalarına ara verilerek günün ağarmasıyla birlikte yeniden aramaya devam edileceği belirtildi.

KENDİ İMKANLARIYLA ULAŞTI

Jandarma, Bolu ve Düzce’den AFAD ekipleri ile birlikte sivil vatandaşların da katıldığı arama çalışmaları sonuç vermezken, sabahın ilk ışıkları ile birlikte mutlu haber geldi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi personeli Şeref Öztürk sabah saatlerinde Kaynaşlı’nın Darıyeri Hasanbey Köyü’ne kendi imkanlarıyla ulaşmayı başardı. Ayı tarafından yaralanan Şeref Öztürk’ün yorgun ve bitkin olduğu gözlendi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.