VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ'DEN ANLAMLI MESAJ...

29 Ekim 2014

Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. Yıldönümü Anıt Park’ta düzenlenen törenle başladı. Bolu Valisi Ahmet Zahreoğulları anıt özel ...

Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. Yıldönümü Anıt Park’ta düzenlenen törenle başladı. Bolu Valisi Ahmet Zahreoğulları anıt özel defterine, Aziz Atam diye başladığı sözlerinde, ''Bu günlerde ayağımıza dolaşmaya çalışan, bölücülüğün ve ihanetin farkında ve bilincinde olarak ve asla ye’se kapılmadan geleceğe umutla bakıyoruz. Seni bir kez daha minnetle anıyor ve hiçbir zaman huzuruna başımız eğik gelmeyeceğimize söz veriyoruz” ifadelerini yazdı.

Anıt Park’ta gerçekleşen törene Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Milletvekili Tanju Özcan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Selfet Giray, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Jandarma Alay Komutanı Albay Türker Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, Vali Yardımcıları, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri erkan ve öğrenciler katıldı.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları Anıt Özel Defteri’ne imzalayarak yazmış olduğu metni yüksek sesle okudu;

AZİZ ATAM DİYE BAŞLADI…

İşte o sözleri… ‘

‘’Aziz Atam, Tarih boyunca devletler kurmuş, medeniyetler inşa etmiş, dünyaya mertlik, yiğitlik, vatanseverlik, hak, hukuk ve adalet kavramlarının anlamını öğretmiş Büyük bir milletin evlatları olarak, kurmuş olduğun Cumhuriyetin 91.yılını kutlarken, şan ve şeref dolu mazimizden aldığımız güçle, çok büyük hedeflerle Cumhuriyetimizin 100.yılını karşılamaya hazırlandığımız bu günlerde ayağımıza dolaşmaya çalışan, bölücülüğün ve ihanetin farkında ve bilincinde olarak ve asla ye’se kapılmadan geleceğe umutla bakıyoruz. Seni bir kez daha minnetle anıyor ve hiçbir zaman huzuruna başımız eğik gelmeyeceğimize söz veriyoruz”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.