VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞADAMINA VURUP KAÇAN SÜRÜCÜ YAKALANDI

28 Ekim 2014

Akdaş Et Market’in sahiplerinden Mutlu Akdaş’a çarparak ağır şekilde yaralanmasına neden olan sürücü Arif Çakır ...

Akdaş Et Market’in sahiplerinden Mutlu Akdaş’a çarparak ağır şekilde yaralanmasına neden olan sürücü Arif Çakır olaydan 2 gün sonra yakalandı. Sürücünün Mesciler Köyü'nde ikamet ettiği ifade edildi. Sürücü ifadesinde, kazayı fark etmediği ve  başka bir cisme çarptığını söyledi. Çakır ayrıca, arabasını yaptırmak için Düzce’ye gittiğini belirtti.

Edinilen bilgiye göre, Karacasu’da meydana gelen kazadan sonra olay yeri civarında kamera kayıtları ile birlikte görgü tanıklarını dinleyen jandarma ve polis ekipleri birlikte çalıştı. Sanayi çarşısındaki kaporta boya ile ilgili bütün işyerleri mercek altına alındı. Mutlu Akdaş’a çarpan Arif Çakır’a ait olduğu belirlenen 14 BV 033 plakalı Wolswagen marka ticari aracın, olaydan iki gün sonra Bolu’dan Düzce Sanayi Çarşısı’na kırılan ön camını yaptırmak için gidip geldiği belirlendi.

BAŞKA BİRŞEYE ÇARPTIĞINI DÜŞÜNMÜŞ..

Sürücü Arif Çakır ifadesinde, olay anından işadamına çarptığının farkında olmadığını ve başka bir cisme çarptığını söyleyerek aracını Düzce’ye otomobilini yaptırmak için gittiği ifade etti. Sürücü ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.