VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS OKUL SERVİSLERİNE NEFES ALDIRILMIYOR

27 Ekim 2014

Bolu polisi kent merkezinde hizmet veren okul servislerine yönelik denetimlerini arttırırken, 22 araca cezai işlem ...

Bolu polisi kent merkezinde hizmet veren okul servislerine yönelik denetimlerini arttırırken, 22 araca cezai işlem uygulandı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi’ne bağlı ekipler 40 okul servisini denetledi. Yapılan denetimler sonrası 40 araçtan evrak eksiği bulunan 2, fenni muayenesiz 4, güzergah izin belgesi ve yardımcı personel bulunmayan 6 olmak üzere toplam 22 okul servis sürücüsü hakkında 2 bin 772 TL cezai işlem uygulandı.

1 yorum yapılmış
  • İSMAİL ÖZŞAHİN
    27 Ekim 2014 • 14:00
    Sayın Valim emniyet müdürüm sevgili ilgililer şehir merkezinde yayalar için çizilen okul önlerine veya gerekli yerlere çizilen çizgilere otomobil sürücüleri uymuyor dolayısı ile öncelikle ilgili STK lara bu kurallara uyulması hususunda bildirinizmesela çşfşrler cemiyeti öğrenci taşıyan minibüsler birliğine taxicilere.şöför okullarına bilhassa sürücü kurslarına gönderinki yolcu taşıyan taxi esnafı öğrenci esnafı dolayısı ile öğrencilerin o uygulamayı görüp ileride otomobil kullandığında o çizgilerin ne olduüunu bilsin hele hele sürücü kursları çok önemli neden mi sürücü kursu öğretmeni tam aksine yapıyorda ondan siz yerel medya sahüpleri sizlere çopk iş düşüyor bugün bana yarın sana öünkü çokk ihtiyac var LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.