VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'NUN TANINMIŞ ESNAFI ÖLÜMLE PENÇELEŞİYOR

26 Ekim 2014

Karacasu’da meydana gelen kazada, plakası alınamayan bir araç Akdaş Et Market’in sahiplerinden Mutlu Akdaş’a çarparak ...

Karacasu’da meydana gelen kazada, plakası alınamayan bir araç Akdaş Et Market’in sahiplerinden Mutlu Akdaş’a çarparak olay yerinden kaçtı. Başından ağır şekilde yaralanan Mutlu Akdaş ameliyat edildikten sonra yoğun bakımda tedavisi devam ederken, çarpıp kaçan sürücünün, bölgedeki kamera kayıtlarından tespit edilerek yakalanmaya çalışıldığı belirtildi.

 Edinilen bilgiye göre dün gece Karacasu’daki benzinliğin yanında bulanan düğün salonunda bir düğüne katılan Mutlu Akdaş, erken saatte evine gitmek için salondan ayrılarak yolun karşısına park ettiği aracına binmek üzere iken, Gölcük istikametinden gelen bir araç kendisine çarparak olay yerinden kaçtı. Çevreden yetişen vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan ambulansla İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılan Mutlu Akdaş, burada yapılan ilk müdahalenin ardından beyin ameliyatına alındı.

Akdaş’ın ameliyatının başarılı geçtiği ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği belirtiliyor. Bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen jandarma ekiplerinin ise Mutlu Akdaş’a çarpıp kaçan sürücüyü bulmak için çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.    

4 yorum yapılmış
  • uğur yaman
    26 Ekim 2014 • 14:00
    C.Allah şifa ..Yakınlarına sabır versin..
  • a.dnç
    26 Ekim 2014 • 14:00
    kusura bakmayın ama boludaki araba kullananların yarısı kural tanımıyor ....bir bolulu olarak söylüyorum....
  • METİN
    26 Ekim 2014 • 14:00
    geçmiş olsun kardeşim rabbim şifanı verir inşallah iyileşirsin sen güçlüsün rabbim çoluk çocuğuna bağışlasın seni
  • sevgi
    27 Ekim 2014 • 14:00
    Mutlu Aktaşa acil şifalar diliyorum Rabbim ona ihtiyacı olan 2 küçük meleğine ve eşine bağışlasın dualarımız onlarla ...Benbu araba kullananların %90 tekrar eğitime tabi tutulmasının ve trafik polislerinin acımaksızın trafik kurallarını en küçüğünden en büyügüne acımaksızın cezalarla bezemesinin taraftarıyım kural ihlali yapanların vicdani denetimden geçrilmesini istiyorum aileler küçük hatalarla büyük acılar cekiyor buda en büyük kanıtı trafikte ihlal olmaz olamaz olmamalı bi gün yaptıgınız küçük ihlallerin sonuclarının ailenizden birinin canını yakacagını lütfen düşünün trafik polisleri acımamalı devlet yetki vermiş yazın vatandaşı bıktırıp yaptıkları hatalardan vazgecirene kadar yazın bir sürücü olarak yüzlerce hatalı sürücü görüp 155 aramaktan bıkmıyorum trafikte denetimler artırılmalı ve geniş çapta olmalı ve bi vatandaş olarak istiyorummmmmm
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.