VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'A YARIM DEVRE YETTİ!

25 Ekim 2014

Dört haftadır kazanamayan Boluspor, deplasmanda Denizlispor’a patladı. Kırmızı beyazlı temsilcimiz, Emre Kılınç ve Serkan Yalçın’ın ...

Dört haftadır kazanamayan Boluspor, deplasmanda Denizlispor’a patladı. Kırmızı beyazlı temsilcimiz, Emre Kılınç ve Serkan Yalçın’ın iki golüyle rakibi 3-0 yendi. Camia haftalar sonra rahat nefes aldı.

 Ligin ikinci haftasında Manisaspor’u 4-0 yendikten sonra bir aydır galibiyete hasret kalan Boluspor, 7’inci haftada Denizlispor’a patladı. Sakatlar nedeniyle Denizli deplasmanına eksik giden Boluspor, karşılaşmaya hızlı başladı. Dakikalar 18’i gösterdiğinde Emre Kılınç, önünde kalan topu topuğuyla ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Golle birlikte rahatlayan Boluspor, arka arkaya pozisyonlar yakaladı.

 SERKAN RAHATLATTI

 İlk yarım saatlik bölümde istekli oynayan ekibimiz, 32’nci dakikada Serkan Yalçın’ın golüyle farkı ikiye çıkarttı. Bu golden üç dakika sonra yeniden sahneye çıkan Serkan, kornerden gelen topu filelere göndererek takımının 3’üncü, kendisinin ikinci golünü kaydetti. 5 dakikalık uzatmada başka gol olmayınca, dört maçtır galibiyete hasret kalan Boluspor rahat nefes aldı. Boluspor, bu galibiyetle puanını 8’e yükseltti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.