VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAVİ LADİNLERE YOĞUN TALEP!

23 Ekim 2014

Bolu’nun Tatlar köyünde yetiştirilen binlerce göknar ve mavi ladin ağaçları alıcısını bekliyor. Özenle yetiştirilen ağaçlar, ...

Bolu’nun Tatlar köyünde yetiştirilen binlerce göknar ve mavi ladin ağaçları alıcısını bekliyor. Özenle yetiştirilen ağaçlar, saksılarıyla birlikte alıcısına ulaştırılıyor. Mavi ladin ağacına yoğun ilgi gösteriliyor.

 

Herkes tarafından ‘zengin ağacı’ olarak bilinen ve 50 metreye kadar boy vermeye özelliğine sahip olan mavi ladin ağaçları, Tatlar Köyünde bir üretici tarafından büyütülerek satışa hazır hale getirildi. Göknar ağacının da yer aldığı üretim alanında, binlerce mavi ladin ağacı, alıcılarını beklemeye başladı. Boyları şuanda 1 metre 20 santim ve 1 metre 80 santim arasında değişen mavi ladinler, talep doğrultusunda saksılarıyla birlikte alıcılara ulaştırılıyor. Tatlar köyü övek doruğu merkezinde bulunan geniş alanda yetiştirilen ağaçlar, uygun fiyatlarla satın alınabiliyor. Mavi ladin ve göknar ağaçlarından satın almak isteyenler 0533 633 90 89 ve 0545 217 71 79 numaralı telefondan irtibata geçebilecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.