VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞBAKAN BOLU'YA GELİYOR...

21 Ekim 2014

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu 22 Şubat 2015’de yapılması planlanan il kongresine ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu 22 Şubat 2015’de yapılması planlanan il kongresine davet ettiklerini ifade ederek, “Sayın Başbakanımızla stadyumun taşınması, yeni D-100 projesi ve Gölcük konusunda kendisi ile çok ciddi olarak görüşme yapacağız” diye konuştu.

Alaaddin Yılmaz, “Amasya’da yapılan toplantıda Başbakan’a D-100’ün güneye alınması ile ilgili görüşümü söyledim. İnşallah Sayın Başbakan İl kongremize geliyor. Stadyumun taşınması, yeni D-100 ve Gölcük konusunda kendisi ile çok ciddi olarak görüşme yapacağız. 'D-100 karayolunu güneye alıyorum' deyince, Başbakanımız ‘Nereye alıyorsun’ diye sordu. ‘Karacasu’ dedim, kendisi de ‘Evet biliyorum’ dedi. Ben ‘6 km bölümünü çözdüm, 6 km bölümünün istimlak edilmesi lazım. Onun için 60 milyon TL’ye ihtiyacımız var. Ya bu parayı verin ya da bana 20 yıllık borç verin. Bu parayı verirseniz yolu da ben yapacağım dedim. Bu talebi Başbakan’a birebir iletmiş oldum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.