VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI KOMİSYONU BOLULULARA EMANET

19 Ekim 2014

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatı ile Dışişleri Baknalığı komisyonuna seçildi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatı ile Dışişleri Baknalığı komisyonuna seçildi. Komisyonun başkanlığını ise Geredeli olan AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Conkar yapacak.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasını izleyen AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ercoşkun, Dışişleri Bakanlığı komisyonuna seçilmesiyle ilgili olarak, ‘’Duydukları güvenle bizleri bu göreve getiren Sayın Başbakanımıza ve Ak Parti Grup Başkanvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

‘’DİĞER GÖREVLERİMDE DEVAM EDECEK’’

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Kabine değişikliğinden sonra bazı komisyonlarda eksilmeler yaşandı. Mesela Dışişleri Komisyonu Başkanı Okan Bozkır Avrupa Birliği Bakanı oldu. Dolayısıyla Dışişleri Komisyonu’na yeni bir üye seçilmesi gerekiyordu. Dışişleri Komisyonu Meclis’in en çok talep edilen komisyonu. Mevcut komisyon görevlerimden herhangi birisi eksilmeden bu görevde de bulunacağım. Yani Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu sözcülüğüm de devam ediyor’’ şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.