VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VEFALI BAŞKANIN GÖZLERİ DOLDU

17 Ekim 2014

Bolu'nun Dörtdivan ilçesi Yukarıdüğer Köyü'nde dünyaya gelen Ankara Altındağ Belediyesi Başkanı Veysel Tiryaki, belediyenin Bolu’da ...

Bolu'nun Dörtdivan ilçesi Yukarıdüğer Köyü'nde dünyaya gelen Ankara Altındağ Belediyesi Başkanı Veysel Tiryaki, belediyenin Bolu’da yaptırdığı muhteşem okulun açılışında gözleri doldu. Tiryaki, imam hatip okullarında okuduğu yıllarda imam Hatipli olduğunu söylemediğini ifade ederek, "Birçok insanımız bunu bilmiyor ya da unuttu. Çok iyi hatırlıyorum ben de söyleyememiştim" dedi.

Altındağ Belediyesi'nin Bolu'nun Paşaköy mahallesinde yaptırdığı Altındağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi törenle eğitime açıldı. 24 derslik, 5 fen laboratuvarı bulunan 240 öğrenci kapasiteli okulun açılışına Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Altındağ Belediye Başkanı Ak Partili Veysel Tiryaki ve çok sayıda davetli katıldı. Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nın talimatıyla tören öncesi Yağan yağmur nedeniyle konuşmaların yapılacağı tören okulun içinde bulunan salona alındı.

‘’İMAM HATİPLİ OLDUĞUMUZU SÖYLEYEMİYORDUK’’

Törende konuşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, imam hatip okullarında okuduğu dönemlerde yaşadığı zorluklardan bahsederken gözleri doldu ve bir süre konuşamadı. Tiryaki, insanların imam hatip liseli olduğunu söyleyemediği yıllar olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bir çok insanımız bunu bilmiyor ya da unuttu. Çok iyi hatırlıyorum ben de söyleyememiştim. İnsanların okuduğu okulu söylemediği yıllardan itilip kakıldığı bir dönemden bugün artık herkesin teşvik ettiği, gururla söylediği, devletin en iyi makamlarını işgal eden insanların bu okullardan yoksullukla büyüyüp geldikleri bir noktaya geldik" Tiryaki'nin bu konuşması salonda bulunanlar tarafından alkış aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.