VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZENGİNSEN BİLE DOĞRU ASKERE!

17 Ekim 2014

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bazı bakanların gündeme getirdiği ve kamuoyunda beklenti doğmasına neden olan bedelli askerlik ...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bazı bakanların gündeme getirdiği ve kamuoyunda beklenti doğmasına neden olan bedelli askerlik konusunda son noktayı koydu. Davutoğlu, “Zengin çocuğunun da askerlik yapması lazım” dedi.

Kamuoyunda aylardır merakla beklenen bedelli askerlik dedikodularına son noktayı Başbakan Ahmet Davutoğlu koydu. Marmara Bölgesi vekilleriyle kahvaltıda buluşan Davutoğlu, böyle bir konjonktürde bedelli askerliğin mümkün olmadığını belirtti. ‘Zengin’ ve ‘fakir’ çocuk vurgusu yapan Davutoğlu, “Fakir çocuğunun askerlik yapması, zengin çocuğun bedel ödeyerek askerlik yapmaması olmaz” diye konuştu.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SÖZ VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminden önce bedelli çıkacağı müjdesini vermişti. Yapılan anketlerde, bedelli askerlik yasasının çıkartılmasına halktan da yüzde 65,2 oranında destek gelmişti. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözüne rağmen Başbakan Davutoğlu bedelliye sıcak bakmıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.