VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

IŞID SAKARYA'DAN ADAM TOPLUYOR İDDİASI!

15 Ekim 2014

Komşu il Sakarya'dan 4 gencin IŞİD’e katılmak üzere Suriye’ye gittiğinin öğrenilmesinin ardından önceki gün 2 ...

Komşu il Sakarya'dan 4 gencin IŞİD’e katılmak üzere Suriye’ye gittiğinin öğrenilmesinin ardından önceki gün 2 kişi daha ailelerini arayarak Suriye’ye gittiklerini bildirdi. Aylık 5 bin dolar maaşla gençlerin beynini yıkayan IŞİD militanları Sakarya’da birçok genci Suriye’ye götürüyor.

 

2 KİŞİ DAHA GİTTİ

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgününün Sakarya’da örgütlenmesi gün yüzüne çıktı. Hafta sonu 4 kişinin Suriye’ye gitmek üzere evini terk etmesinin ardından önce günde 2 kişi daha IŞİD saflarına katılmak için Suriye yoluna düştü. Ailelerinin endişe içinde olduğu 6 kişinin henüz Suriye’ye geçip geçmediği bilinmiyor.

PARA VE KADIN

IŞİD Sakarya’da sempatizan toplamayı sürdürüyor. Haber merkezimize gelen ihbarlarda IŞİD’e katılmak için bekleyen birçok gencin bulunduğu belirtiliyor. IŞİD’e katılım konusunda sosyal medya üzerinden de yoğun bir çalışma yapıldığı ifade edilirken militanlara aylık 5 bin dolar civarında para verildiği ve cariyelerle evlendirildiği kaydediliyor.

TÜRKİYE ÜZERİNDEN

Son haftalarda en az 100 kadar genç kız ve kadının Fransa'yı terk ederek Suriye'de IŞİD'in saflarında yer almak için evlerini terk etmesi dünyayı şoke ederken, İngiltere’den 100, Almanya’dan ise 160 kişinin IŞİD’e katıldığı ifade ediliyor. Terör örgütüne katılım ise Türkiye üzerinden gerçekleşiyor.

Kaynak: www.Srtmedya.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.