VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YIKILMAZ MECLİSİ KARIŞTIRDI

14 Ekim 2014

Bolu’da parti içindeki sözleri ve attığı tweetleriyle tepki çeken CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, ...

Bolu’da parti içindeki sözleri ve attığı tweetleriyle tepki çeken CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, TBMM’yi de karıştırdı. Meclis koridorlarında gördüğü ve 700 bin TL’lik saat hediye aldığı iddia edilen Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Zafer Çağlayan’ın yanından geçerken saatine bakan Yıkılmaz, eski Bakan’ın sert tepkisi ile karşılaştı. Ortalık fena karıştı. 

Olay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısı konuşması öncesi CHP grup salonu önünde oldu. Merkez ilçe yönetim kurulu ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinlemek için CHP Grup Salonu'nun önüne gelen CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz burada Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Zafer Çağlayan ile karşılaştı. Burada Yıkılmaz’a "ne bakıyorsun" diyen Çağlayan'a Yıkılmaz'ın "saatime bakıyorum" dediği ve daha sonra Çağlayan'ın korumalarının Yıkılmaz'a saldırdığı iddia edildi.

ESKİ BAKAN ÇOK KIZDI

Olaya tanıklık eden CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise şunları kaydetti; “Grup toplantısı için Bolu’dan ziyaretçi arkadaşlarımız gelmişti. İlçe Başkanımız Hüseyin Yıkılmaz ekibi toparlamak için geriye doğru döndü saatine baktı. Zafer Çağlayan bunun üzerine korumalarıyla birlikte CHP’lilere küfürlerle saldırdı.”

ÖZCAN TWİTTER’DAN ESKİ BAKANA YÜKLENDİ

Özcan olayı Twitter’dan kınadı...

Olayın ardından twit atarak olayı kınayan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan şu ifadeleri kullandı; “TBMM çatısı altında CHP Bolu Merkez İlçe Başkanımıza korumaları ile ağır hakaret ve küfürler sarf ederek Saldıran Zafer Çağlayan’ı kınıyorum. Zafer Çağlayan’ın saldırı sebebi de yanından geçen merkez ilçe başkanının kendi saatine bakması. Yazıklar olsun. Saati öğrenmek için hem de kendi saatine baktı diye Zafer Çağlayan’ın saldırısına maruz kalan Bolu İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’a da geçmiş olsun.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.