VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BELEDİYESİ'NDE MISIRLIOĞLU DÖNEMİ BAŞLIYOR

14 Ekim 2014

Bolu Belediyesi’nde geçtiğimiz haftalarda itfaiye, zabıta ve imar müdürünün yerlerinin değiştirilmesinin ardından, yeni yazı işleri ...

Bolu Belediyesi’nde geçtiğimiz haftalarda itfaiye, zabıta ve imar müdürünün yerlerinin değiştirilmesinin ardından, yeni yazı işleri müdürü de belli oldu. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu müdürü iken görevden alınan Hayri Mısırlıoğlu’nun Bolu Belediyesi Yazı İşleri Müdürü olarak göreve getirileceği ifade edildi.

Bolu Belediyesi’nde değişim rüzgarları esmeye devam ediyor. Başkan Yılmaz’ın talimatı sonrası İmar, Zabıta ve İtfaiye Müdürlüklerinde değişime gidilmişti. Son değişikliğin ise Yazı İşleri Müdürlüğü’nde yaşanacağı belirtiliyor. Bolu Belediyesi Yazı İşleri Müdürü olarak kısa süre önce görev süresi dolduğu için Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürlük görevinden alınan Hayri Mısırlıoğlu’nun getirilmesi bekleniyor. Yazı İşleri Müdürü olarak birçok isim gündeme alınırken, Hayri Mısırlıoğlu ismi üzerinde karar kılındığı belirtiliyor. Mısırlıoğlu’nun kısa süre içerisinde atamasının yapılacağı öğrenildi.   

1 yorum yapılmış
  • Ahmet Özgür
    15 Ekim 2014 • 11:00
    Aynı soyadlı kişiler ancak bu kadar bağlantılı olarak haber yapılabilir. Bu haberi yapan kişiyi zekasından dolayı kutluyorum. Mısırlıoğlu soyadlı kim olsa Mehtap mısırlıoğluna mı bağlantı yapacaksınız valla bravo.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.