VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

4 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU...

12 Ekim 2014

Kocaeli'de Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalktıktan sonra Balaban mevkiinde irtibatı kesilen askeri helikopterin, Kartepe'de Green Park ...

Kocaeli'de Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalktıktan sonra Balaban mevkiinde irtibatı kesilen askeri helikopterin, Kartepe'de Green Park Otel'in arka kuzey kısmındaki Karaardıç bölgesinde enkazına ulaşıldı. Helikopterde bulunan 1 binbaşı, 1 üsteğmen ve 2 astsubayımız şehit oldu. 

RADARDAN KAYBOLMUŞTU

İzmit Cengiz Topel Havaalanı'ndan Konya'ya gitmek üzere havalanan askeri helikopter, bir süre sonra radardan kaybolmuştu. Arama- kurtarma çalışmaları rota üzerindeki İzmit'in Kartepe ve Afyonkarihasar'ın İhsaniye ilçeleri sınırları içindeki dağlık kesimlerde yoğunlaşmıştı.

İLK SİNYAL ÖRNEKKÖY YAKINLARINDAN ALINMIŞTI

Helikopterin kaybolmasının ardından Kartepe ilçesine bağlı Örnekköy yakınlarından hem helikopterden hem de pilota ait cep telefonundan sinyal alındığı belirtilmişti. Örnekköy bölgesinde devam eden çalışmalar sırasında alınan bir ihbar üzerine ise ekiplerin bir bölümü kayak merkezi ve otellerin bir bölümünün arka kısmı olan Selimiye Yoğurtköy mevkiine kaydırıldı.

Helikopterde bulunan 4 murettebatın hayatını kaybettiği ifade edildi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.