VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FERİT ATALAY'DAN DEMOKRASİ DERSİ...

12 Ekim 2014

Bolu Barosu Başkanlığı’na Ferit Atalay yeniden seçildi. Tek listeyle gidilen seçimi kazanan  Atalay’ın listesinde AK ...

Bolu Barosu Başkanlığı’na Ferit Atalay yeniden seçildi. Tek listeyle gidilen seçimi kazanan  Atalay’ın listesinde AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Avukat Sezai Çavdar ve CHP Gerede İlçe Başkanı Avukat Yusuf Renkli’de yer aldı.

Seçim sonrasında konuşan Ferit Atalay, “Türkiye’de yargının bağımsız olabilmesi için öncelikle savunma mesleğinin güçlendirilmesi gerektiğine her zaman inanıyorum. Bu bakımdan bizim seçimlerimiz özgür ve demokratik ortamda yapılan bir seçim. Siyasal kimliklerin, etnik kültürel kimliklerin üste çıkmadığı, meslek anlayışının egemen olduğu, avukatlık mesleği ve hukukun daha belirleyici olduğu bir seçim yapıyoruz. Oluşacak yönetim kurulu farklı renkten, farklı arkadaşlardan oluşacak da olsa uzlaşmış iyi bir ekibiz. Bolu Barosu bu anlamda Türkiye’nin en örnek barolarından biri. Kırıcı, dökücü gücü olmayan, çok ağır çekişmelere mahal vermeyen bir seçim süreci yaşıyoruz” dedi.

Ferit Atalay’ın yönetim listesinde şu isimler yer aldı;

Yönetim kurulu: Halil İbrahim Yılmaz, Tamer Akgün, Sinan Barut, Necdet Sertel, Bengü Akşemsettinoğlu, Sezai Çavdar, Yusuf Renkli ve Sabri Erhendekçi.

Disiplin Kurulu: Şadi Yücel, Özaydın Çetin ve Umut Doğuş

Denetleme Kurulu: Zuhal Demirci, Perver Doğuş ve Ali Sami Çolak

Türkiye Barolor Birliği Delegeleri: İbrahim Yener Bandakçıoğlu ve Hüseyin Ertuğrul seçildiler

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.