VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

LEMAN SAM'A EN AĞIR CEZA!

11 Ekim 2014

Sanatçı Leman Sam'ın "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, ...

Sanatçı Leman Sam'ın "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, IŞİD beni şaşırtmıyor" şeklindeki tweetine büyük kızı Şelale Sam'dan tepki geldi.

"ANNEMİN KULLANDIĞI ÜSLUP BENİM HAYATA BAKIŞ BİÇİMİME UYGUN DEĞİL"

Şelale Sam, geçtiğimiz günlerde annesine "Annem, kurban ibadeti hakkında değil, kestiği koyun başını kızının eline verip fotoğraf çektiren vatandaşın fotoğrafını gördükten sonra bunları yazdı" sözleriyle destek olan Şevval Sam’ın aksine “Annemin kullandığı bu üslup, benim hayata bakış biçimime, hayatı yaşayış biçimime uygun bir üslup değil, çok sert ve kesin” ifadelerini kullandı.

İnternethaber'den Nesrin Yılmaz' a konuşan Şelale Şevval Sam’ın açıklamaları şöyle;

BİR KERE ÜSLUBUNU ONAYLAMIYORUM

-Anneniz kurban bayramında bir tweet attı ve çok tepki topladı, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Ben daha çok üslup üzerinde durmak taraftarıyım. Annemin kullandığı bu üslup, benim hayata bakış biçimime, hayatı yaşayış biçimime uygun bir üslup değil, çok sert ve kesin bir üslup. Bir kere üslubunu onaylamıyorum. Suskun kaldığımız zaman insanlar onun kızı olmanız sebebiyle sizin de onunla aynı fikirde olduğunuzu düşünebilirler. Ülkemizin içinden geçtiği şu kritik dönemde bu şekilde sert bir çıkışın kendisine de bir faydası olmadığını düşünüyorum, hiç kimsede de bir şey uyandıracağını düşünmüyorum. Hepimizin kendine göre fikirleri olabilir, hayata yaklaşım biçimi olabilir, bunu öfkeye sebep vermeden, daha sakin kalarak, daha anlayışlı bir şekilde anlatarak yol almayı seçiyorum. Ama ben suskun kaldığımda sanki ben de bu şekilde düşünüyormuşum gibi algılanıyor, ben bu çıkışını doğru bulmuyorum.

ÇOK TEHLİKELİ BİR ÇIKIŞTIR

Şunu söylemek isterim ki, annem benim için son derece değerli bir insan, çok saygın bir sanatçı. Hayvanlara karşı da son derece duyarlıdır, hayvanların acı çekmesine kayıtsız kalınması belki onu çok üzmüş olabilir, bazı insanlarda üzüntü öfkeye dönüşebilir ama şöyle krtik bir zamanda yaptığı bu açıklama çok tehlikeli bir çıkıştır. Ben onaylamıyorum.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.