VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAVA AÇTI PARK DOLDU!

11 Ekim 2014

HABER: OĞUZ AKYÜZ Türkiye’nin ilk şişme Aqua Parkı olarak 14 Eylül’de Bolu’da açılan Millennium Fun Park ...

HABER: OĞUZ AKYÜZ

Türkiye’nin ilk şişme Aqua Parkı olarak 14 Eylül’de Bolu’da açılan Millennium Fun Park kış aylarının gelmesiyle konseptinde değişikliğe giderek Bolu halkına hizmet etmeye devam ediyor. Hafta sonu güneşli havayı gören vatandaşlar parka akın etti.

Türkiye’nin ilk şişme Aqua Parkı ile Boluluların karşına çıkan Millennium Fun Park kış aylarının gelmesiyle konsept değişikliğine gitti. Park alanında bulunan su oyunlarını kaldıran yetkililer alana çeşitli oyunlarla renk kattı.

Millennium Fun Park Genel Müdürü Ömür Akın, “Öncelikle Millenium Fun Park sadece Aqua Park’tan ibaret olmadığını belirtmek isterim. Burası eğlence merkezi, burada çok çeşitli aktiviteler ve oyunlar düzenlemeyi düşünüyoruz. Bizim planımızda özellikle parkın iç kısmına animatörler yerleştireceğiz. Bu animatörler plan ve program dahilin de çalışma yapacak. Akşamları mini disko yapılacak, dans eğitimleri verilecek, kişisel gelişimle ilgili boyama eğitimi verilecek. Dolayısıyla burayı sadece Aqua Park olarak görmek doğru değil. Geç açıldığı söyleniyor ama kışında faaliyette olacak bir proje bizimkisi. Fizibilite çalışmaları yapıldı alanın üstünü kapatılması için çalışmalarımız olacak. Parkın üstü kapatılması durumunda ünlü sanatçılar ve dj’ler sahne alacak.” dedi.

Sıcak havayı görenler parka akın etti

Bolu’da hafta sonu yazdan kalma bir gün yaşanırken, vatandaşlar soluğu Karaçayır’da bulunan Milliennium Fun Park'ta aldı. Parkta yer alan rodeo büyük ilgi görürken, çocukların yanı sıra büyüklerde rodeo’ya binebilmek için sıraya geçti. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan parkın giriş ücreti 15 TL.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.