VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN BELA OKUDU!

9 Ekim 2014

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Hakkari’de bir ilköğretim okulunun bahçesindeki Atatürk büstünü yakan ve yerinden ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Hakkari’de bir ilköğretim okulunun bahçesindeki Atatürk büstünü yakan ve yerinden sökenlere tepki göstererek, “Allah belanızı versin” dedi. Özcan, onlara destek verenlere de ateş püskürdü.

IŞİD'in Kobani'ye yaptığı saldırılar sonucunda yurt genelinde protesto ve eylemler düzenlendi. Birçok ilde çıkan olaylarda 20’den fazla kişi hayatını kaybederken, yüzlerce kişi yaralandı. Eylemler sırasında en çirkin saldırılardan biri de Hakkari’de yaşandı. İlköğretim Okulu’ndaki Atatürk büstünü yakan PKK sempatizanları, daha sonra ellerine aldıkları Atatürk büstüyle oyun oynadı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, sosyal paylaşım sitesi facebook’taki hesabından Kobani'de yaşananları protesto etme bahanesiyle olay çıkaranlara ateş püskürdü. Özca,n, “Kusura bakmayın ama Atatürk büstünü yakan eşkıyaya demokratik hak kullanıyor diyenleri kınıyorum demek bana çok hafif geliyor. Allah belanızı versin” mesajını yazdı. Tanju Özcan'ın bela okuduğu mesajı yüzlerce kişinin beğenisini topladı.

1 yorum yapılmış
  • Halkı isyana teşvik eden CHP
    9 Ekim 2014 • 11:00
    Tanju bey Destek veren onları sokağa döken Ak Parti değil senin Genel Müdürün ve Beyoğlu gençlik kolları Nasıl insanları isyana çağırdı ise onlara göz yuman da Chp - Sanmayın bu yakıp yıkanlar bize dokunmaz gün gelir sizi de vurur bunlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.