VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GEREDE'DE TRAJİKOMİK OLAY!

9 Ekim 2014

Gerede’de PTT Şubesi’nin postaları zamanında dağıtmadığı yönünde yüzlerce şikayet gelince ilçeye müfettiş gönderildi. Postacıyla birlikte ...

Gerede’de PTT Şubesi’nin postaları zamanında dağıtmadığı yönünde yüzlerce şikayet gelince ilçeye müfettiş gönderildi. Postacıyla birlikte müfettiş kapı kapı gezdi. Gerede Kaymakamı’na gelen bir posta teslim edilirken, herkes şok oldu. O postada kaymakama 30. Uluslararası Mengen Aşçılık Festivali davetiyesi geldi. Festival biteli bir hafta oldu. Yine, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün Ramazan Bayramı’nda gönderdiği tebrik postası Kurban Bayramı’na ancak yetişti.  

 

Birçok vatandaşın mağduriyetine sebep olan Gerede PTT Şubesi’ne Genel Merkez’den gelen bir müfettiş, postacıyla birlikte hafta içi kapı kapı dolaşarak PTT Gerede Şube Müdürlüğü’nde yaşanan sıkıntıları vatandaşlardan dinledi. Hayli dertli olan ilçe halkı, postaların zamanında gelmediğini müfettişe bildirirken, müfettiş de tüm yaşananları kayda geçti. Denetim sırasında müfettiş, Gerede Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Göktaş’ı da ziyaret etti. Başkan Göktaş, “Yeter artık. Postalarımız hiç gelmiyor” diyerek isyan etti. Asıl şok eden olay ise Gerede Kaymakamlığı’nda yaşandı.

Festival bitti, davetiye geldi

Gerede Kaymakamı Arslan Yurt’un ismini taşıyan bir posta geldi. Postayı açan Kaymakam, 30. Uluslar arası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali’nin davetiyesi ile karşılaştı. Oysa festival biteli bir hafta olmuştu. Görenler şaşkına döndü. Skandal bununla da bitmedi. Gerede Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Göktaş, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün Ramazan Bayramı’nda gönderdiği tebrik mesajının Kurban Bayramı’nda postayla ancak geldiğini müfettişe iletti. Gülüşmelerin yaşandığı anda şikayetler dilekçe ile müfettişe verildi.

Vatandaş 120 TL para ödedi

Gerede Muhtarlar Derneği Başkanı Nazım Göktaş, PTT müfettişini postacıyla birlikte karşısında görünce içini döktü ve köylünün sıkıntılarını bir bir sıraladı. Senet protestolarının gelmemesi nedeniyle birçok köylü vatandaşın senetlerinin protesto olduğunu belirten Göktaş, bu nedenle vatandaşların 120,00 TL civarında protesto ve protesto kaldırma masrafı ödediğini, ayrıca vatandaşların kara listeye düştüğünü müfettişe iletti.

2 yorum yapılmış
  • huseyin dinç
    8 Ekim 2014 • 11:00
    valla ıyı olmus ıns duzelme olur
  • ahmet basaran
    8 Ekim 2014 • 11:00
    Bende gerede ptt magdurlarindan biriyim. Bana sgk dan gelen tebligati baskasina teslim ettigi icin ve bana teslim etti olarak gosterdigi icin 700 tl borc cikti
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.