VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MURAT ÇELİK'TEN ABAK'A DESTEK ÇAĞRISI

8 Ekim 2014

Bolu Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, BGC'nin Bayram Gazetesi'nde ele aldığı köşe yazısında ...

Bolu Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, BGC'nin Bayram Gazetesi'nde ele aldığı köşe yazısında kulübün maddi açıdan çöküş içine girdiğini söyledi. Başkan Savaş Abak’a destek çağrısında bulunan Çelik, bekleyen tehlikeleri de açıkladı. İşte o yazı…

SAVAŞ BAŞKAN DİRENİYOR...

Boluspor son yılların en kötü dönemlerini yaşıyor. Bunu sportif başarı açısından söylemiyorum. Şuanda takımın aldığı ya da alacağı galibiyetlerin, kaybedeceği puanların bir önemi yok. Asıl olan maddi durumdur.

 Geçen sezon takımı devralan Savaş Abak ve yönetimiyle çok güzel ilişkiler kuramadık. İş bilmezlik, diyalogsuzluk, ikili ilişkilerdeki başarısızlık hem basını hem de yönetimi ayırdı. Tabiî ki bu ilişkilerin kötü gitmesinde bazı şahısların egoları da etkili oldu. Ancak bu takım Savaş Abak’ın Boluspor’u ya da Ahmet’in, Mehmet’in Boluspor’u değildir. Boluspor, Bolulularındır. Şahıslar hep gelip geçici olmuşlardır.

 Şunu açık ifade etmeliyim ki Boluspor’un maç kazanması hiçbir şey ifade etmemektedir. Çünkü kulüp maddi açıdan büyük bir çöküşe gidiyor. Başkan Savaş Abak kimseye borçları olmadığını söylerken, aslında kan ağlıyor. Kimse bu sesi duymuyor. Ve son günlerde ilk kez bir Boluspor başkanına bu kadar üzüldüğümü söyleyebilirim.

 Bütün eleştiri oklarının hedefi olan Başkan Savaş Abak’ın kulübe verdiği paraları duyunca şok oldum. İnanın bugüne kadar büyük firmaların veremediği paraları Başkan Abak bir sezonda vermiş. Hem de öyle bir para vermiş ki hiçbir Allah’ın kulundan bu kadar reklam parası bile toplayamazsınız.

 Kendinizi onun yerine koyduğunuzda ne kadar yalnız olduğunu görürsünüz. Şehirde heyecan bittiği için kimse maddi destek de vermiyor. Dolayısıyla başkan ve yönetimdeki birkaç kişinin verdiği paralarla ödemeler yapılıyor. Bu adaletsizliktir. O yüzden kinleri, nefretleri bir kenara bırakarak takıma destek olma zamanı çoktan gelmiştir ve geçmektedir.

 Bu kulübe ne siyasilerin ne milletvekillerinin bir faydası dokunmaz. Başkanı, yöneticisi, taraftarı, basını ve halkıyla bu kulüp ayakta kalır. Başka türlü kimse bu takım düşmüş ya da çıkmış umursamaz. Sonumuz Sakarya, Kocaeli gibi olmaktansa çöküşe dur demenin vakti gelmiştir. Hee, illa da ‘ben destek olacağım’ diyen ‘Bolu Babası’ varsa pamuk eller cebe…

 Bu saatten sonra, “takım ligde kalırsa şu kadar prim vereceğim”, “Şu maç kazanılırsa 5 bin lira prim” türkülerini bırakın. O kadar çok Boluspor sevdalısıysanız kulübe maddi destek sağlayın. Aksi taktirde battıktan sonra ağlamak işe yaramaz.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.