VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN YİNE BOMBA SÖZLER

8 Ekim 2014

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Bayram Gazetesi'ne yaptığı açıklama, “Kalabalıklar arasında yapayalnız ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Bayram Gazetesi'ne yaptığı açıklama, “Kalabalıklar arasında yapayalnız bir adamım. Geçmişte ne siyaset, ne bürokrasi ne de sivil toplum örgütleri yaptığımız projelere destek olmadı. Ama çok şükür artık durum tam tersine döndü. Geçmişte Vali ve siyasiler benimle uğraşıyorlardı” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kalabalıklar içerisinde yalnız bir adam olduğunu belirterek, "Bundan da hiç rahatsız değilim. Ben Bolu ile evliyim. İşimle evliyim. Bolu’nun geleceğine de kendimi adamış bir adamım. Yaptığım hiçbir projede ‘Tamam yap senin yanındayım’ diyen hiç kimseye rastlamadım. Karaçayır Parkı’nı, Atatürk Orman Parkı’nı, katlı otoparkı yaparken çok tepki aldım. İzzet Baysal Caddesi ve Kent Meydanı’nı yaparken bile ne kadar tepki gösterdiler hepiniz biliyorsunuz. Sanayinin taşınması konusunda bile halen tepkiler alıyoruz. Yanımda biri var mıydı? Geçmişte ne siyaset, ne bürokrasi ne de sivil toplum örgütleri yaptığımız projelere destek olmadı. Ama çok şükür artık durum tam tersine döndü. Bolu’nun geleceği için bütün kurumlar valisinden, siyasetine kadar herkesin tek derdi var o da Bolu” diye konuştu.

“ÖNEMLİ OLAN DOĞRU İZLER BIRAKMAK”

Bolu’da artık siyaset ve bürokrasinin aynı dili konuştuğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Bolu’da artık siyasi irade arkamızda bu çok önemli bir gelişmedir. Artık hem Ankara bürokrasisi hem de Bolu’yu iyi bilen bir valimiz var. Birlikte hareket edebildiğimiz Ticaret Sanayi Odası ve sivil toplum örgütleri var. Bolu’yu geleceğe taşımak için her şeyi göze alan Alaaddin Yılmaz var. Vali, İl Genel Meclisi ile Belediye Meclisi ile aynı hedefe doğru gitmeye başladığımız bir dönemi yaşıyoruz. Dün bunları sadece ben söylüyordum, şimdi ise artık Vali ve siyasetçilerle aynı dili konuşuyoruz. Birlik beraberlik beni daha fazla risk almaya ve daha fazla Bolu için yatırım yapmaya itiyor. Bizler gelip geçici insanlarız. Önemli olan doğru iz bırakarak gitmektir” dedi.

GEÇMİŞE SİTEM ETTİ

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü; “Şuan ki valimizle Bolu’nun geleceğini birlikte planlamıştık. Ben o zaman Belediye Başkanı değildim, Ahmet Zahteroğulları’da vali değildi. Şuan ise aynı ekip Bolu’da yetkiliyiz. Birisi Vali olmadan birisi de Belediye Başkanı olmadan birlikte planladıkları şehrin yetkilisi. Bundan büyük bir gurur olabilir mi? Alaaddin Yılmaz’ın tipi dolayısıyla kendisini çok sempatik bulmayan çevreler olabilir. Ankara’da bulunanlarda sempatik bulmayabilir. Dün valiler Ak Partili siyasiler benimle uğraşıyorlardı. Beni yok Kızılay Parkı’na gökdelen dikerek meydanı yok etmek istediler. Ben onlarla Bolu’nun geleceği için kavga ettim. Onlarla hiç şahsi problemim olmadı. O zamanda yanımda kimse yoktu. Şuan ise farklı bir dönemden geçiyoruz. Bolu bundan istifade edecek bizde bunun için uğraşıyoruz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.